Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves nő és 33 éves férfiról mi a véleményetek? Fél éve együtt vagyunk és tervezünk babát. Én egy éve dolgozom.
Ezeket a fiatal nőket én fel sem venném dolgozni, míg nincs min két kölke.
mert ezek mindig azt nézik hol van jó melóhely, azt utána gyorsan teherbe ejteti magát, azt megy babázni.
Sajnos felénk is van egy hely ahol jól fizetnek sok nő ment oda pár hónapra melózni, azt mindegyik utána közölte terhes, és így felmarkolják a jó pénzt, holott semmi érdemleges munkát nem végeztek a társadalom számára.
Nincs hasonló történetem, épp eszű ember 1/2 éves kapcsolatban nem tervez gyereket!
Nem lenne ésszerűbb először együtt élést tervezni, aztán házasságot? Tudom, ez olyan elcsépeltnek hangzik, de egy gyerek örökre szól, és egy férfi ebből bármikor kihátrálhat, és te egyedül maradsz. Ilyesmit érdemes akkorra időzíteni, amikor már a kezdeti lángolás elmúlt, és nem nyújt a rózsaszín köd jótékony lepelt arra, hogy a párod valójában milyen.
"Ezeket a fiatal nőket én fel sem venném dolgozni, míg nincs min két kölke.
mert ezek mindig azt nézik hol van jó melóhely, azt utána gyorsan teherbe ejteti magát, azt megy babázni."
????
Ma az átlag magyar nő 29 évesen vállalja az első gyereket, szóval igazán nem mondhatod, hogy a 21 évesen tömegesen mennek el egy év után szülni.
Ezek a csajok mind meg vannak kergülve? Baba, baba... Aztán meg itt nyávognak, hogy nem tudnak aludni a gyerektől, anyu-anyós-férj-nagynéni-szomszédasszony nem segít, nincs "énidő". Mi a fene ütött ezekbe?
N
Szerintem nagyon jók vagytok együtt. Pici aggodalomra ad okot hogy még csak fél éve vagytok együtt.
Nálam mindig egy év intenzív kapcsolat után(értsd: ku.va hamar összeköltöztünk) derült ki hogy nem maradunk együtt.
Komolyan!
Valaki írja már le, hogy mi értelme ennek a retek oldalnak, ha folyton törlik a válaszokat, értelmetlenné téve a kommunikációt?
Én 22 éves lány vagyok, a barátom 33 éves férfi. Kiütközik olykor a generációs különbség ízlés terén, de megvagyunk.
Én sem tudok mást mondnai hogy a korkülönbség nem gond, de fél év után gyereket... Én nem akarnék a helyedben sem egyedülálló anya, sem kitartott cseléd lenni. Fél év egy kapcsolatban semmi. Még meg sem ismerted.
Nem a korkülónbség a baj, hanem azerintem az, hogy még alig dolgoztál.
Van félretett pénzed? Normális kereseted, hogy ed
gyedül megállj a lábadon? Ennyi idősen nem hiszem.Előszőr ezen agyalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!