Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet egy borderlineban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy borderlineban+bipoláris affektív zavarban szenvedő lányt a helyes útra terelni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Biztos jó nő, dekoratív azért akarja a barátunk.
2022. máj. 30. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Én peőbáltam 6évig,de nagyon nem volt jó vége. Hogyha olyan a kedve akkor mindenen kacag,ha pedig negatív akkor mindenért üvölt. 5perc különbséggel,ha ugyan azt mondod képes kacagni utána anyázva ordítani.

Csak a te idegrendszered fog rámenni. Bármennyire is szereted,egyszer bújik, 2perc mulva kitalálja,hogy biztos megcsalod és a semmiből kapod a pofont.

Nekem 1év pszihológus volt a megoldás miután szakítottunk és utána 3évig nem is próbáltam még ismerkedni sem.

Utána is amikor randiztam nagyon nehéz volt levetkőzni a régi szokásokat,de szerencsére találkoztam egy olyan nővel aki megmentett ebből és nem félig ördóg félig angyalt játszik.

Hogyha segíteni akarsz akkor pszihiátriára kell beutaltatni, állítsák be a gyógyszereit.

Hogyha magadnak akarsz jót akkor pedig tényleg keresel olyat aki stabilabb☹️

2022. máj. 31. 05:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Járhat együtt a kettő? Tényleg az van neki? Van is róla szakvélemény? Olvastam és hallottam róla, videót is néztem olyanról akinek borderlineja van, hát nem semmi. A barátnődnek van vagy tetszik valaki? Nehéz ha már benne vagy. Ha van ez a betegsége valakinek akkor nem tudom hogy akarsz rajta segíteni. Ők folyamatosan járnak pszichiátriára, időnként be is kell feküdni az osztályra, és komoly gyógyszereket szednek amitől el vannak nyomva, fáradtak. Nagyon nem mindegy hogy van is vagy ez egy rá akasztott betegség. Az exem életem szerelme, nemrég ért véget, ő is rám akasztotta ezt a jelzőt vagy még többet is. Jártam pszichológushoz is több mint egy évig, stresszkezelés, önfejlesztés, régi dolgok megemésztése miatt, és mert majdnem elhittem a jelzőket és féltem tőle hogy tényleg valami komoly bajom van. Kiderült hogy az ég világon semmilyen mentális betegségem nincs, csak annyira megzavarta a fejem és a lelkem hogy le kommunikálni nem tudok dolgokat stressz alatt, és ezt még most is tanulom.

Ha tényleg ilyen betegsége van és ki akarsz tartani mellette akkor le a kalappal előtted, nem sokan tennék.

2022. máj. 31. 05:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy most "helytelen" úton jár? Nem kezelteti magát?
2022. máj. 31. 05:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt a "helyes útra terelés" dolgot. Segíteni nem fogsz tudni, és nem is a te dolgod. Én borderline vagyok (bipoláris nem, de még egy rakat más igen), és mielőtt összejöttünk a párommal, én megpróbáltam lebeszélni magamról, hogy szörnyű vagyok, ne akarjon velem összejönni... Aztán azóta is együtt vagyunk, meglepő módon, de irigylem a kitartását, és nagyon hálás vagyok neki, hogy még így is mellettem áll. Járok pszichológushoz, pszichiáterhez, meg majd valamikor csoportterápiára is fogok, én szeretnék megváltozni, csak nem olyan egyszerű ez. Ha még nem vagytok együtt, akkor jól gondold meg, hogy tényleg szeretnéd-e, tudsz-e kitartó lenni, és mennyire vagy erős.
2022. máj. 31. 08:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Miféle helyes útra? Te sem tűnsz egészségesebbnek, mint akiről beszélsz. Lásztik, hogy nem sok fogalmad van róla..
2022. máj. 31. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy csendes/agresszív-e. Meg mi az, hogy “jó út”? Mármint hogy nem pusztítja magát, nem emésztik el a keserű gondolatai, nem önsorsrontó?

Az agresszívak más kaliberűek, csendesekkel lehet kapcsolatban élni. Viselkedj úgy vele, mint bárki mással; legyél empatikus, szerető, támogató partner. Azért az sem mindegy, hogy milyen ember kerül melléjük. Nagyon adaptálódnak egy-egy emberhez. Ha te magad is egy kezelésre szoruló egyén vagy, akkor ne lepődj meg, ha meg fog őrülni melletted.

2022. máj. 31. 12:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Biztos hogy az a lány, vagy te viselkedsz vele úgy hogy csak veled ilyen. Ezáltal bebeszéled magadnak hogy az egod ápold, h ő beteg?
2022. jún. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!