Hogy segíthetnék magamon és a bipoláris páromon?
Figyelt kérdés
Tisztelt válaszadók!
28 éves férfi vagyok a párom pedig 26 éves nő. Bipoláris zavarral szenved kb 2 éve. Nagyon szeretem, de a hangulatingadozásai nagyon kimerítenek, kifejezetten a depressziós szakaszok. Őt a pszichiátria gondozza. (igen ennek ellenére nem jó a helyzet) Tudnátok segíteni nekem, hogy én hogyan viseljem jobban? Sajnos amikor depressziós énis a padlóra kerülök :( nem tudom a napi teendőim rendesen elvégezni.
Köszönöm!
#affektiv
2022. febr. 5. 14:08
1/4 anonim válasza:
Keresned kell egy jó szakembert! A gyógyszerek szedésével nem jelentkeznek a periódikus nagy hangulat ingadozások. Valamit nem jól csinálnak a pszichiátrián ha igaz, hogy kezelik.
2/4 anonim válasza:
Keress neki egy jó szakembert, magadnak pedig (ha mentálisan egészséges akarsz maradni) egy új párt.
3/4 anonim válasza:
Milyen gyógyszert szed?
Jár terápiába?
Dolgozik?
4/4 anonim válasza:
Szép dolog a szerelem, de nézz szembe a ténnyel, hogy erre te is rá fogsz menni. Támogasd, de ha őt nem bántja amiket tesz veled, akkor hidd el, jobb ha elengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!