Szerintetek lehet-e esèlyem arra,hogy leszokjak a pszihiátriai gyógyszerekről?
Az alvás hiány én is úgy tapasztalom, hogy kihozza az ilyen mentális dolgokat. Arra jó figyelni.
Szerintem önfegyelem az nem olyan jó, inkább az a jó, ha valahogy a külső körülményeket tudod úgy alakítani, hogy azok tartsák meg az élet ritmusát. Szóval, hogy ne neked kelljen ezt erőből. Szokások kialakítása is.
Azért mondjuk nem ártana tudni, hogy mennyire súlyos a betegséged. Hányszor voltál hipomániás/mániás és depressziós? Milyen hosszan tart nálad egy-egy szakasz? Mennyire súlyos?
"Alvászavarban szenvedek,ès lehet narkolepsziám van,ami kihozhatja a pszihiátriai tüneteket." "Így mondta a doki,hogy a tartós alvászavar is okozhat pszihiátriai betegsègeket."
Nem tudom, mi a narkolepszia, de én is bipoláris vagyok és ha mániás vagyok, azért alszom nagyon keveset, ha depressziós vagyok, akkor azért. Szóval most nem lepődtem meg nagyon, hogy keveset alszol... Egyébként erre mi lenne a gyógymód?
"Nagyon örülök,hogy vègre kapok olyan választ is,ami nem tükröz stigmatizációt."
Miért, te mindenkinek elmeséled, hogy bipol vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!