Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz a borderlineoknál?
A borderline személyiségzavarom mellett még PTSD-m is van a drága exemtől, szóval csak így tudok válaszolni, nem tudom elkülöníteni a kettőt, ugyanis szexualitással kapcsolatos a PTSD-m.
Nekem nagyon alacsony a libidóm, simán meglennék szex nélkül. Elmenni se tudok. Bármit megtennék a partnerem kedvéért, de közben meg tele vagyok gátlásokkal, így valójában nem tudom ezt megtenni. Konkrétan leblokkolok szex közben (ez inkább a PTSD tünete), és nem tudok megmozdulni. Csak úgy szoktuk, hogy ő mozog. Összesen 3-szor próbáltuk úgy, hogy én voltam felül, ebből egyszer drogok hatása alatt, azt az alkalmat leszámítva mindkétszer elkezdtem sírni és lefagytam. De az anált utálom, mégis engedem. Illetve a szopást azt alapvetően szeretem, de néha fájdalmasan csinálja (ő mozgatja a fejemet), de nem merek szólni neki, ha ő így szereti, akkor így fogjuk csinálni. Nem merek szólni neki semmiért, nem merem megkérni semmire, amit én szeretnék, mégha nagyon egyszerű dolgokról is van szó, mivel úgy érzem, hogy én nem érdemlem meg. Nem is szeretek semmi olyan dolgot, aminek kifejzetten nekem kéne, hogy jó legyen, mert olyankor elönt a bűntudat, és a lelki része sokkal rosszabb, mint amennyire a fizikai része jó.
Nem tudom, hogy kihagytam-e valamit, ha van kérdésed, válaszolok, ha tudok.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!