Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hozzám akar költözni, mi ennek a menete?
#53:
Ha nem vagy troll, akkor felmerül bennem, hogy szereted te egyáltalán a barátnődet? Egy párkapcsolat elvileg érzelmeken alapul és nem szerződéseken.
Én nem azt mondom, hogy agyatlanul ugorjon bele mindenki egy összeköltözésbe/házasságba, de ahogy te nyilatkozol a barátnődről, az olyan mintha nem is szeretnéd. Mintha csak egy lakótársról lenne szó akit nem ismersz, de be akar melléd költözni.
De lehet hogy csak trollkodsz, és azért írsz ilyen stílusban a barátnődről.
Olyan mintha neked tök mindegy lenne, ha ezért szakít veled a barátnőd. Olyan totál érzelemmentes amiket írsz.
Amúgy én nőként pl. aláírnék egy házassági szerződést, ami MINDKETTŐNKET véd. Nekem nincs bajom az ilyesmivel, de csak akkor ha nem egyoldalúan van megfogalmazva.
Attól is függ szerintem, hogy mióta ismered. Mert ha pl egy hónap után akar hozzád költözni, és nem vagy biztos benne, hogy ő valóban olyan mint amilyennek gondolod, akkor érthető hogy kicsit tartasz a dologtól.
De ha valaki pl. 1 év párkapcsolat után rászánja magát az összeköltözésre, akkor szerintem bőven volt annyi ideje, hogy megismerje a párját, és egy bizonyos fokú bizalom alakuljon ki benne a másik iránt. De egyébként igaz a mondás, hogy lakva ismerszik meg igazán a másik... Úgyhogy ezzel még jobban elbizonytalanítottalak. :)
Írd fel azt is hogy hány gramm(!) vaj van a hűtőben. Minden eves előtt és után mérd meg. Hát nehogy már egyen a vajadbol😡 mit képzel ez? Sőt! Kérj albérleti dijat+ minden számla fele.
Minden együttlét után dobj neki oda egy 10-est mert szolgáltatást nyújtott.
A lakást is válaszd ketté, hát nehogy már a te kanapédra üljön🙄
Hú, mekkora barmok vannak itt jesszus...
Jól teszi, ha írásba foglalja.
Egy nyomorult nő miatt így veszett el a berendezett lakásom, bealattomoskodta magát az életembe.
Én hülye, pedig beleszerettem.
Remélem, úgy végzi, ahogy hozzám jött, három fazékkal, és a ruháival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!