Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hozzám akar költözni, mi ennek a menete?
Figyelt kérdés
Szeretném a lakás minden részét beforozni, majd egy ügyvéddel íratni szerződést, hogy amikor O bejött akkor ezek voltak ott ebben az állapotban. Hogyha il,én szerződést iratok vele, majd szakitunk, akkor rinyalhat, hogy a tévé pl az övé és magával vinni, vagy ez bevéd engem? Bejelentkezni nyilván nem fogom engedni a lakásba.2022. máj. 16. 07:23
41/69 anonim válasza:
Ha van is nőd már nemsokáig...
42/69 anonim válasza:
Dehogy van nője.
Ez is egy szokásos feszültségoldó nőgyűlölő fantáziálgatás.
Örülne, ha szóbaàllna vele bárki.
Szerintem lakása sincs.
43/69 A kérdező kommentje:
Mi ebben a nőgyűlölet? Sima korrektség, ha nem akar átvágni akkor belemegy a feltételekbe. Ha meg át akar akkor nyilván nem megy bele, de akkor meg úgyis jobban járt mindenki.
2022. máj. 16. 11:42
44/69 anonim válasza:
#40: Istenkiraly vagy! Hogy ez nem jut az átlag embernek eszébe... Mert ugye hozzád nem lép be a nő, Te nem megy hozza- ugyanezen logika alapjan: kész a fogamzásgátlás. Ez jobb, mint az algopirin térdek közé szorítva.😏 De ha ennyire ovod a magántulajdonod, akkor ezentúl szex sem lesz soha, senkivel? Vagy motelbe mentek? És mi lesz, ha a tulaj nem enged be titeket, nehogy megszerezzetek a tulajdonjogot? Nehéz kérdések ezek....
45/69 A kérdező kommentje:
kedves 44-es ha bérelek egy hotelszobát egy napra azzal hogy tudom a tulajdonjogát megszerezni? Okosíts ki kérlek!
2022. máj. 16. 11:49
46/69 anonim válasza:
Mert aki hozzám eljön vendégségbe, az tulajdonjogot szerez?
Ha barátnőd ott alszik, tulajdonjogot szerez?
47/69 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy szerez tulajdonjogot...
2022. máj. 16. 11:56
48/69 anonim válasza:
#47: a 34-ben írtad, hogy mi lesz, ha tárgyakat el akr vinni vagy igényt tart a megtakaritasaidra.... hogyan tehetne ezt tulajdonjog nélkül? Minden esetre: aldasunk rátok, legalább fellendul a metelbiznisz... vagy a nk lecserel egy értelmesre. Sok sikert neked!
49/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságot, nagyon rendes vagy, hogy sok sikert kívánsz!:)
2022. máj. 16. 12:09
50/69 anonim válasza:
Hagyjátok már, full kamu a kérdés, a kérdező egy kis figyelemre vágyik, hogy foglalkozzanak vele, ennyi az egész.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!