Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más örülne ő mégsem?
Barátomnak lett egy munkája a családi vállalkozásunkon kívül.
Az új munka 24/48as portás. Viszont sok dolguk nincs és du2től reggel 6ig sok dolguk nincs de aludni se igazán lehet..
A kollégái is csak cigiznek mobiloznak filmeket néznek a járőrözések között.
Azt mondja nem látja értelmét, mert őt ezek nem kötik le,és unalmas alig megy az idő.. beszélgetni nem lehet ha a másik mobilozik v filmet néz..
Mások mondták h tökéletes mert helyben van, fizetik h nem csinálsz semmit és megszakadni se kell.
Igaza van másoknak?
Minden ember más, más célokkal, elképzelésekkel. Ha ő nem akar egy helyben ülni, többet akar csinálni az életben, más ambíciói vannak, akkor miért ne lehetne unalmas neki, miért ne akarhatna váltani.
Más kérdés hogy akar-e is tenni érte vagy csak siránkozik.
En hasonlo munkakör mellett(napi 12 óráztam egy alig forgalmas üzletben egyedul)1. 200 oldalas könyveket kiolvastam, 2. Letettem egy angol középfokut ugy hogy CSAK a munkahelyen tanultam
Csak a buta emberek nem képesek kihasználni az időt. Ami pedig az egyik legnagyobb kincs.
*folyt
Nekem heti 5 nap volt napi 12 óra melo, csak hétvége szabad. Imádtam
1000ft/h a fizetés.
Mivel egy helyiségben vannak ketten, így tanulni olvasni nem lehet nagyon mivel ha filmezik a másik zavarja a lámpa, na meg ha felest is használ akkor is hallani.
Ő nem tud így tanulni, amikor tudja nem az a dolga ott és akkor.
Nyilván minden ember más.
Én is becsavarodnék a leírt munkakörülményektől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!