Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen módon érhetnék el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módon érhetnék el pozitív változást?

Figyelt kérdés

Barátnőm az hogy dolgozik kifogásnak tartja arra hogy vlmit is csináljon itthon munka után.

Munka után eszik iszik ennyi.

Senki nem azt várja h hazaérve álljon neki nagyobb dolgokat csinálni de az ilyen pár perces dolgokat se csinalja meg.

Mint pl:

normálisan leteszi a levett ruháit

vagy épp letörli a pultot ha látom koszos lett stb.

Tehát az ilyen pár perces dolgokat se teszi mert sokáig dolgozik holott azert nem megterhelő megcsinálni.

A csináld meg te ha zavar stb stb, hagyjuk mert nem a bejárója akarok lenni,akinek az a feladata h figyeljen h vállalható állapotban legyen a lakás ..

2022. ápr. 29. 08:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtem dolgozni, az első 3 hónapban kb. csak hazaértem és eldőltem, mint egy zsák. Ez még szerintem megérthető.

De ha régóta dolgozik és ezekre nem képes úgy, hogy már igyekeztél megbeszélni vele, az sok jóra nem vezet...főleg nem hosszútávon.

Ezt leszámítva jó a kapcsolat?

2022. ápr. 29. 08:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Mar régóta dolgozik. Igazán kezdek eltávolodni érzelmileg emiatt aki nem tudom normális e.
2022. ápr. 29. 08:48
 3/7 A kérdező kommentje:
*ami
2022. ápr. 29. 08:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
megbeszélni a lakás körüli teendőket, kinek mi a felelőssége. Pl legyen az övé a mosás; ha nem teszi meg, hagyod gyűlni, és csak a sajátodat mosod ki. Majd megtanulja.
2022. ápr. 29. 08:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció....

Te is minden nap bejársz dolgozni, vagy Home office dolgozol?

Saját példa:

Én (férfi) home office dolgozom, párom (nő) heti 5-6 nap bejár dolgozni.

Mégis én takarítok otthon, én mosok, felmosok, port törlök, pakolok, teregetek, indítom el a porszívórobotot stb stb.

Egy dolgot nem vagyok hajlandó csinálni, és az a főzés, amit a párom viszont a saját bevallása szerint élvez.

2022. ápr. 29. 12:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindketten bejárunk dolgozni.
2022. ápr. 29. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Vele kell ezt megbeszélned, nem itt nyavalyogni.
2022. ápr. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!