Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez férfiak?
Ha a szerelmeteket azon kapnátok együttalváskor, hogy nyög álmában, mert gyakran vannak szexuális álmai? És ilyenkor öntudaton kívűl hangokat is ad ki, néha beszél, de nagyon hallkan,nyögve. Egyszer álmában elkezdett öklendezni, mert orálisan elégített ki valakit az álomban (nem a szerelmét) és nem tetszett neki. :D Arra ő is felriadt és én is.
Mit gondolhattok ilyenkor? Mi megbeszéltük már különben, de nem tudom nem zavarja-e valójában.
A mostani párom féltékeny ilyenekre. Kijelenti, hogy megcsaltam álmomban, és ezen őrli magát. Jóformán magyarázkodnom kéne. Azt is teszem.
Exemet is rosszul érintette egyszer, de ő csak megjegyezte komor arccal és nem drámázta túl.
Amugy nekem sanszos, hogy csak egy sohajt vagy hangot benéznek annak hogy álmomban szexelnék, közben nem is.
A kérdés és a kérdező válaszai kicsit megzavartak...Most akkor Te vagy, aki álmodik? Vagy a Te párod álmodik? :D
Köszi a segítéget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!