Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés után mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után mennyire járható út a külön kasszán élés?

Figyelt kérdés

most külön kasszán vagyunk, ez így teljesen jól működik, de megmondom őszintén összeköltözés után sem szeretnék ezen változtatni, barátnőm nagyon sokat költ és ha közös kasszán lennénk azt az én fizetésem is bánná, egy fillért nem tudnék ezután félretenni.

ti ezt hogy oldtottátok meg? megoldható egyáltalán?

2022. ápr. 27. 16:00
1 2
 11/19 anonim válasza:
55%

Ha ennyire eltértek a pénzügyekben, nem is biztos hogy fog köztetek működni ez az egész. Ha meg még a fizetésetek is nagyban eltér, akkor végképp várható konfliktus.

Egyébként nálunk is ez van, idén tervezünk összeköltözni. Én keresek 6-700 000-et, ellenben megnézem mikor mire és mennyit költök (ár-érték arányt nézek). Barátnőm ezzel szemben keres 220-at és úgy van vele ami kell arra bátran bármikor költ bármennyit. Legutóbb konfliktus azért volt közöttünk, mert csináltunk egy városi programot, de elfelejtettünk vizet bevinni magunkkal ahova mentünk. Én mondtam, bírjuk még ki ezt a fél órát és vegyünk kint a boltban olcsón 2 literes ásványvizet, de nem, ő képes volt bent megvenni ott helyben 300 forintért a fél literes ásványvizet.

De mondhatnám azt is, hogy a saját autójára nagyon nem vigyáz. Ezt azzal védi ki, hogy nő és hogy neki nem olyan fontos az autó, mint nekem férfinak. Hát jah, csak az autóján a 4 éves gumija a kormányzott tengelyen már úgy le van kopva, hogy cserélni kell a gumit. Fura mód az én kocsimon az 5 éves gumi fele annyira sincs lekopva, pedig én az én autómat nem használom kevesebbet. Nekem 1.3-as autóm van, mégis 5-6 liter között kijön a fogyasztásom, neki a kis 1000-es autójával (ami könnyebb is, mint az enyém) bőven 6-7 liter között van. Hiába adok neki építő jellegű tanácsokat, nem ért belőle. Fékbetéteket sem győzi cserélgetni, mert lekoptatja. Állandóan gyorsít-lassít, még akkor is ha látja, hogy 40 méter múlva meg kell állni.

Én is elgondolkodtam mennyi konfliktussal fog járni, ha összeköltözünk. :D Csak szeretem. Aztán majd elválik az egész, ha együtt élünk.

2022. ápr. 27. 17:14
 12/19 anonim válasza:
17%

11-es vagyok.

Még annyi, hogy minden héten azzal csesztet nem-e kap tőlem valami ajándékot.

Hozzá teszem amúgy házra gyűjtünk (első körben albérletbe akarunk költözni). Nekem van 17 millió Ft megtakarításom + LTP, neki meg csak annyi, hogy a családja megdobta most 4 millióval.

2022. ápr. 27. 17:20
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
#9: És ez szerződésben le lesz fektetve?
2022. ápr. 27. 17:20
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
#13 Ha hozol gyereket a családba, akkor javasolni szokták a házassági szerződést az öröklés miatt (eltérő lenne az öröklés, ha te és ha a párod haltok meg előbb, ezért pl. hozott ingatlant ki szokták emelni a normál öröklésből, hogy csak a saját gyerekek öröklik).
2022. ápr. 27. 17:23
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

11-es na veled se élnék hogy kioktass naponta mennyit fogyasszon a kocsim mennyire kopjon a gumim és dogoljek szomjan mert abcben fele áron van víz

Ez nem megfontoltsag hanem szarragas

És még okostojás is vagy mellé

2022. ápr. 27. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

Családja megdobta

Szegényt többek közt emiatt IS lenezed

Csak szereted.. úgy írsz róla mint egy degeneralt 3 évesről

2022. ápr. 27. 19:00
 17/19 anonim ***** válasza:
30%
Neked sem volt jó az átlag Gizi, költekező misssss pcsa kellett, akinek proli minden.
2022. ápr. 27. 19:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Jó lett volna az átlag Gizi, ha szóba állt volna velem...
2022. ápr. 27. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:
62%
Olyannal, aki szerinted átlag alatti, felesleges összeköltözni, csak hogy legyen.
2022. ápr. 28. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!