Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egy kapcsolatban csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban csak az egyik félnek van munkahelye, akkor az automatikusan mentesíti a házimunka alól?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 17. 19:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%

Valóban ha valaki egyedül van, akkor neki kell a házimunkaról is gondoskodni. Vagy elvégzi személyesen vagy felfogad valakit pénzért

Viszont ha van neki egy ingyenélő partnere, akkor a partnert is tartsa el és a házimunkaról is gondoskodjon?!

Ez nem igazán korrekt. Ha a partner nem dolgozik, akkor igenis lássa ela házimunkát, cserébe az eltartásért

2022. ápr. 17. 22:53
 22/31 anonim ***** válasza:
31%

#16. Ha a munkanélküli nőnek nem számolnak kaját, piát, lakbért, rezsit, ruhapénzt stb, akkor "ki van fizetve". Olyan, mintha a hapinak dolgozna, az pénzt ad, amit lakhatásra/megélhetésre költ.

Nálunk is így volt/van és szerintem korrekt míg nem az van, hogy az egyiknek habzsidőzsi, a másiknak meg májkrémes kenyér és zsákvászon.

Ha nem tetszik a rendszer, akkor menni kell dolgozni, aztán felesbe alkalmazni valakit meg rendelgetni.

2022. ápr. 17. 23:22
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

14-es vagyok, látom jól lenulláztak. :D

Azért kíváncsi vagyok, a lepontozók közül hányan tudnak metszeni, hányan tároltak be valaha is 10 köbméter méterfát felfűrészelve, hasogatva? Sápatag panelcoachok, mint az exem.

2022. ápr. 18. 07:49
 24/31 anonim ***** válasza:
82%
#23: lesz.rjuk. nem leszel egész évben kiszolgálva, mert egyszer berakod a fát.
2022. ápr. 18. 10:36
 25/31 anonim ***** válasza:
58%
Ha valahol egyébként sem fàval fütenek ez nem opciò....
2022. ápr. 18. 10:48
 26/31 anonim ***** válasza:
18%
Aki otthon van az vagy gyes/gyed-et kap és gyereket szült/nevel, vagy munkanélküli és munkanélküli segélyt kap. Amíg egy nő szingli addig sem egy pasi tartja el, hanem megoldja amíg nincs munkája. A pasi is oldja meg a házimunkát pont úgy amikor szingli volt. Szépen mosson, főzzön, takarítson miután hazaért, épp ahogyan egyedül is tenné. Vagy fizesse ki a csajt a munkáért, nem kell könyöradomány, meg eltartás. Senki nem köteles más helyett dolgozni ingyen csak azért mert épp nincs munkája.
2022. ápr. 18. 11:52
 27/31 anonim ***** válasza:
81%

a masiknak sem kotelezo eltartani a munkanelkuli, ingyenelo partnert.

nyilvan a gyerekkel otthonmarado szulo nem ez a kategoria

2022. ápr. 18. 22:50
 28/31 anonim ***** válasza:
48%
Ami nagyon nehéz az egyiknek, például a bevásárlás, cipekedés, abban kérjen segítséget attól, akivel együtt lakik, szeretik egymást, tesznek egymásért és a közös mindennapokért.
2022. ápr. 20. 13:33
 29/31 anonim ***** válasza:
80%

sztem igen, amikor nem volt munkám akkor mindent megcsináltam a feleségem helyett, azóta mióta megint van állásom fele-fele, sztem így fair

fordítva is így gondolnám fairnek, nyilván emberek vagyunk tehát ha a másik fáradt/bármi baja van besegítünk szívesen, de azért az alapfellálás ez. persze nem engedném h cipekedjen v ilyesmi de a mai világban ez irreleváns, mindent Tescoból Kifli rendelünk őszintén nem is értem azokat az embereket akik a mai napig nyomakodnak a Tescoban, meg órákig vásárolgatnak, nekik ilyen rengeteg idejük van?? a bevásárlás nekünk mindössze 5 perc v annyi se... bírom h sok ember még a kőkorszakban él :D

más meló meg egy lakásban nem nagyon akad ami egy nőnek megterhelő fizikailag sztem. de mondjuk ha őneki nem lenne munkája hétvégente sztem besegítenék pl. a takarításba mert azt szívesen csinálom, ennyi előnye volt h én csináltam mindig mert egész megszerettem, megnyugtat

2022. ápr. 20. 23:18
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy fizesse ki a csajt a munkáért, nem kell könyöradomány, meg eltartás." Akkor mi kell? Egy lakótárs, aki kikormol? Ehhez nem kell se párkapcsolatban, se házasságban élni. De ha mindenki magának fizet/csinál mindent, még csak együtt sem kell élni.

Fizess albérletet egyedül, viselj gondot magadra egyedül, vidd fel a szekrényt az emeletre egyedül vagy fizesd a hordárt egyedül, faxt meg kapsz ingyen. Látod? Tök fölösleges ehhez kapcsolatban lenni. 😃

2022. ápr. 23. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!