Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban csak az egyik félnek van munkahelye, akkor az automatikusan mentesíti a házimunka alól?
Valóban ha valaki egyedül van, akkor neki kell a házimunkaról is gondoskodni. Vagy elvégzi személyesen vagy felfogad valakit pénzért
Viszont ha van neki egy ingyenélő partnere, akkor a partnert is tartsa el és a házimunkaról is gondoskodjon?!
Ez nem igazán korrekt. Ha a partner nem dolgozik, akkor igenis lássa ela házimunkát, cserébe az eltartásért
#16. Ha a munkanélküli nőnek nem számolnak kaját, piát, lakbért, rezsit, ruhapénzt stb, akkor "ki van fizetve". Olyan, mintha a hapinak dolgozna, az pénzt ad, amit lakhatásra/megélhetésre költ.
Nálunk is így volt/van és szerintem korrekt míg nem az van, hogy az egyiknek habzsidőzsi, a másiknak meg májkrémes kenyér és zsákvászon.
Ha nem tetszik a rendszer, akkor menni kell dolgozni, aztán felesbe alkalmazni valakit meg rendelgetni.
14-es vagyok, látom jól lenulláztak. :D
Azért kíváncsi vagyok, a lepontozók közül hányan tudnak metszeni, hányan tároltak be valaha is 10 köbméter méterfát felfűrészelve, hasogatva? Sápatag panelcoachok, mint az exem.
a masiknak sem kotelezo eltartani a munkanelkuli, ingyenelo partnert.
nyilvan a gyerekkel otthonmarado szulo nem ez a kategoria
sztem igen, amikor nem volt munkám akkor mindent megcsináltam a feleségem helyett, azóta mióta megint van állásom fele-fele, sztem így fair
fordítva is így gondolnám fairnek, nyilván emberek vagyunk tehát ha a másik fáradt/bármi baja van besegítünk szívesen, de azért az alapfellálás ez. persze nem engedném h cipekedjen v ilyesmi de a mai világban ez irreleváns, mindent Tescoból Kifli rendelünk őszintén nem is értem azokat az embereket akik a mai napig nyomakodnak a Tescoban, meg órákig vásárolgatnak, nekik ilyen rengeteg idejük van?? a bevásárlás nekünk mindössze 5 perc v annyi se... bírom h sok ember még a kőkorszakban él :D
más meló meg egy lakásban nem nagyon akad ami egy nőnek megterhelő fizikailag sztem. de mondjuk ha őneki nem lenne munkája hétvégente sztem besegítenék pl. a takarításba mert azt szívesen csinálom, ennyi előnye volt h én csináltam mindig mert egész megszerettem, megnyugtat
"Vagy fizesse ki a csajt a munkáért, nem kell könyöradomány, meg eltartás." Akkor mi kell? Egy lakótárs, aki kikormol? Ehhez nem kell se párkapcsolatban, se házasságban élni. De ha mindenki magának fizet/csinál mindent, még csak együtt sem kell élni.
Fizess albérletet egyedül, viselj gondot magadra egyedül, vidd fel a szekrényt az emeletre egyedül vagy fizesd a hordárt egyedül, faxt meg kapsz ingyen. Látod? Tök fölösleges ehhez kapcsolatban lenni. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!