Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egy kapcsolatban csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban csak az egyik félnek van munkahelye, akkor az automatikusan mentesíti a házimunka alól?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 17. 19:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Hazajön a pasi a munkából, és indítson el egy mosást? Miközben a kérdező otthon van egész nap? Ez most vicc, ugye? Azt hiszem, ha naponta bevásárol a kérdező, hiszen van ideje, akkor nem visz haza egyszerre 20 kiló kaját.
2022. ápr. 17. 20:00
 12/31 anonim ***** válasza:
97%
x9: És napi szinten építkeztek? Kétlem. AMúgy meg fogadjatok takarítónőt és rendeljetek kaját, aztán megtudod, anyád munkáján mennyit spóroltatok.
2022. ápr. 17. 20:01
 13/31 anonim ***** válasza:
29%
#12 apa legalább ugyanannyit főz. 20 éve nap mint nap látom őket, jól tudom hogy ki mennyire veszi ki a részét a házimunkából és hogy az mennyit is ér.
2022. ápr. 17. 20:05
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

Erre nem gondol a sok mosogatni, takarítani rühellő nő.

A párom is többet dolgozott a munkahelyén, mint én. El is várta, hogy mosogassak, mossak, takarítsak a gyerekek után, csak a főzést nem engedte.

Én voltam a tróger senki, ha nem vittem ki a szemetet a kukába.

De közben persze a ház körül, állatok körül szrt se csinált! Tűzifához hozzá se nyúlt, a kertben is csak ímmel-ámmal kapirgált, ameddig a kedve tartotta.

Amikor szétmentünk, csak hápogott, amikor életében először olajcserére vitte a kocsiját és felszámították neki a 25000-et, mint baráti árat.

2022. ápr. 17. 20:31
 15/31 anonim ***** válasza:
81%

Akkor marad a takarító nő. Az már drága ha heti 25e Ft az havi 100.

Annyiért tuti nem kell kuplungot cserélni de mivel itt felhoztak az értéket számít hogy ki mennyit keres

2022. ápr. 17. 20:34
 16/31 anonim ***** válasza:
27%
És ki fizeti ki a nőt? Mármint a barátnőt/feleséget, aki otthon marad és főz, mos, takarít, mint egy bejárónő. Mert ez munka. Sok munka. Amiért pénzt szoktak kérni. Attól még, hogy otthon van egész nap miért kéne ingyen(!) dolgoznia? Szívességből? A pasi is ingyen dolgozik szívességből a munkahelyén? Nem az a baj, hogy aki otthon van az csinálja meg a házimunkát, hanem az, hogy ezért nem fizet neki senki!
2022. ápr. 17. 20:53
 17/31 anonim ***** válasza:
84%
#16 sajnos igazad van. A munkanélküli nők alul vannak értékelve és kizsákmányolás áldozatai ,azáltal hogy a zsarnok férfiak csak a lakhatást, rezsit, kaját, öltözködést és szórakozást finanszírozzák számukra.
2022. ápr. 17. 21:12
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

16: ezért szoktam mondani ne maradjon otthon hanem minden legyen felesben. A házimunka a költségek a lakás vásárlása minden felesben.

Ez így korrekt nagyon helyesen írtad le

2022. ápr. 17. 21:17
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindegy hogy valaki àtmenetileg nem talàl munkàt akkor persze felezzék vagy 60-40 vàllahat kicsit többet hiszen az ideje engedi. Vagy ha valaki hàztartàsbeli akkor igenis ö végezze el a hàzimunkàt.
2022. ápr. 17. 21:29
 20/31 anonim ***** válasza:
79%
17: Ha nem lenne barátnője, a pasinak ugyanúgy magának kéne megcsinálnia a házimunkát miután hazaért a munkából, vagy bejárónőt kéne fogadnia. Nem kell senkit se eltartani, ha kifizetik azt a munkát, amiért bárki másnak fizetni kell.
2022. ápr. 17. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!