Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban, házasságban meddig hagynátok a férjetek elhízni, mi az a pont, ami már zavarna?
ÉN 6 férfi kollégámon látom akik házasok vagy már hosszú ideje élettársi kapcsolatban vannak, hogy.....mindnek megereszkedett a csöcse a hasa, elkezdtek pocakosodni...és egyre jobban lesz@arják.
Egyesek még büszkék is rá.
És az asszony egy büdös szót nem szól egyik helyen sem. Holott azt tudom mondani, hogy ugyanakkro a feleségük odafigyel magára.
Engem pont nem zavar a súlyfelesleg. Számomra az a határ, hogy ne legyen magatehetetlen ( pl az élet 250kg felett c. műsor szereplői kategória), fel tudjon kelni, el tudjon járni dolgozni, házimunkát végezni ( mert egyedül biztos hogy nem vállalok be minden terhet), +tudjon velem törődni. Ez nálunk mind megmaradt.
Az én férjem is felszedett mióta együtt vagyunk, 90kg volt mikor összejöttünk, majd az évek alatt lett 130.
Én is híztam sokat, bár eleve kövér voltam mikor járni kezdtünk, 120kg. Én elértem a mélypontot 170kilósan. Ugyanúgy dolgoztam, csináltam mindent, de ez a súly màr nagyon érezhetően megviselt. Ezért álltam végül mérlegre, és elborzadtam:( Így életmódot vàltottam és lefogytam 67kg- ra 3 év alatt. Utoljára 12 évesen voltam ennyi, csak akkor még alacsony voltam ehhez a súlyhoz. Felnőttként már ideális.
A férjem is kezdte érezni hogy fáradtabb a szokásosnàl, és 1 évvel az után hogy én elkezdtem, ő is eldöntötte hogy fogyni akar, megkért hogy segítsek, így Ledobott 30 kilót ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!