Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tartós kapcsolatban, házasságb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós kapcsolatban, házasságban meddig hagynátok a férjetek elhízni, mi az a pont, ami már zavarna?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

ÉN 6 férfi kollégámon látom akik házasok vagy már hosszú ideje élettársi kapcsolatban vannak, hogy.....mindnek megereszkedett a csöcse a hasa, elkezdtek pocakosodni...és egyre jobban lesz@arják.

Egyesek még büszkék is rá.

És az asszony egy büdös szót nem szól egyik helyen sem. Holott azt tudom mondani, hogy ugyanakkro a feleségük odafigyel magára.

2022. ápr. 11. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Na ezaz, ugyan ezt látom.
2022. ápr. 11. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt vettem észre, hogy egyre több férfi ismerős ptóbál odafigyelni magára, például az utcánkból is több férfi rendszeresen jár futni. Viszont van ez a mentalitás...amit utálok, és amit pl sógorom is képvisel, hogy a férfi akármilyen kövér lehet, az természetes, de feleségét, aki vékony alapjáraton meg cinkeli mindenki előtt, hogy fogynia kéne (szülés után hízott pár kilót a nő). Az ilyen nők nem is szólnak be a férjüknek inkább más nők külsejére tesznek megjegyzéseket. Ezt annyira utálom.
2022. ápr. 11. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Attól függene, hogy mi lenne az oka. Ha valaki olyan időszakot él, hogy állandóan tanul/dolgozik és nem nagyon ér rá sportolni (sérülés, betegség is ide tartozik természetesen), akkor +5-10 kg bárkire felszaladhat pár hónap alatt, emiatt nem bántanék senkit, pláne ha őt magát is zavarná a dolog. Ha ráérne, de csak simán lusta és sz#rik az egészségére illetve a nekem való tetszésre, akkor nagyjából a +10kg lenne az a határ, ahol szóvá tenném.
2022. ápr. 11. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Én mostanági alapvetően nem hagytam. Sőt, ő se magát. Eljárt edzeni heti háromszor, néha pluszban futott is, így megtartotta azt az alakját, amivel megismertem. Hozzáteszem, én is. Aztán most a télen lett egy súlyos sérülése, még most is mankóval tud csak járni. Értelem szerűen megereszkedett most egy kicsit, pocija lett. De azt gondolom ez, ebben az esetben most érthető. Most nekem is az a legfontosabbb, hogy újra helyre jöjjön, és nem érdekel hogy felszedett 5-10 kilót. Majd leadja, ha teljesen meggyógyult. De ez ugye speciáli helyzet. Alapvetően nem lennék ennyire megértő, ha csak arról lenne szó, hogy belekényelmesedett mindenbe.
2022. ápr. 11. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Bàrmennyit.
2022. ápr. 11. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én alapvetően elég "megengedő" vagyok, ami a testalkatot illeti, számomra az másodlagos. A kövér testek nagy része sem taszít. Ami engem már zavarna, az az, ha már ilyen elfolyós jelleggel kövér valaki, főleg ha még jó szorosan övet rak magára, és afölött teljesen buggyan a háj.
2022. ápr. 12. 09:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem pont nem zavar a súlyfelesleg. Számomra az a határ, hogy ne legyen magatehetetlen ( pl az élet 250kg felett c. műsor szereplői kategória), fel tudjon kelni, el tudjon járni dolgozni, házimunkát végezni ( mert egyedül biztos hogy nem vállalok be minden terhet), +tudjon velem törődni. Ez nálunk mind megmaradt.

Az én férjem is felszedett mióta együtt vagyunk, 90kg volt mikor összejöttünk, majd az évek alatt lett 130.

Én is híztam sokat, bár eleve kövér voltam mikor járni kezdtünk, 120kg. Én elértem a mélypontot 170kilósan. Ugyanúgy dolgoztam, csináltam mindent, de ez a súly màr nagyon érezhetően megviselt. Ezért álltam végül mérlegre, és elborzadtam:( Így életmódot vàltottam és lefogytam 67kg- ra 3 év alatt. Utoljára 12 évesen voltam ennyi, csak akkor még alacsony voltam ehhez a súlyhoz. Felnőttként már ideális.

A férjem is kezdte érezni hogy fáradtabb a szokásosnàl, és 1 évvel az után hogy én elkezdtem, ő is eldöntötte hogy fogyni akar, megkért hogy segítsek, így Ledobott 30 kilót ő is.

2022. ápr. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!