Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakás rezsi fizetése élettárs lakására masoknal h megy ?
Természetesen mindennek a felét fizetem. Nem kicsit lenne pofátlanság ha nem. Örülj neki hogy az albérletet megspórolod.
A csávó helyében elgondolkodnék kell e nekem ilyen anyagias liba.
2-es: ez egész más, mert ti gyakorlatilag közös kasszán vagytok, ezért nem is kerül elö, ki mennyit fizet, ha minden közös.
Kérdezö: Az alap kellene, hogy legyen hogy a rezsi felét fizeted! Nem azt kell nézni, mennyi az, amit te konkrétan fogyasztasz, hanem azt, hogy ha máshol laknál, akkor neked ezeket fizetni kellene.
Szerintem a barátnőd tipikusan az a nő lehet, akinek természetes, hogy kitartják, aztán ha a pasija kenne bajban, és neki kéne viszonoznia átmenetileg, akkor dobbant.
Bár ez itt nem derül ki, de az ilyenek szoktak “nők” lenni, amikor a hagyományos modell előnyei ebből származnak, de amikor a házi munkában kellene részt venni, akkor hirtelen egyenjogúak.
Szóval ilyenre ne hallgass, ha hosszú távon gondolkodsz.
Azért vagytok külön kasszán, hogy egyetlen fillért se kelljen költeni a másikra. Neked van hol laknod ingyen, neki meg van állandó fix punci ingyen.
Üdv a modern "párkapcsolatok" világában!
7: mondjuk ez is egy megközelítés, de akkor olcsóbb és kényelmesebb “olyan” helyre járni. Változatosabb is.
Ez kb. olyan, hogy szeretek pub-ba járni, de azért otthon nem rendezek be egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!