Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok ti elszoktátok kérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti elszoktátok kérni a párotok bankártyáját olykor?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 14:21
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mi közös kasszán vagyunk, bár belegondolva ez inkább amolyan félig közös kassza, mert mindkettőnknek van saját bankkártyája, odajön a fizunk, ott van a megtakarításunk, viszont kajára minden hónapban leveszünk x ezret (egyik hóban én, másikban ő), amiből a közös dolgokat finanszírozzuk, mint kaja, itthonra dolgok, tankolás, buli, mozi stb. Ha elfogy idő előtt onnan a pénz, akkor kb egyenlő arányban használjuk a kártyánkat. Párom kicsit többször, mert 99%-ban ő vásárol.
2022. ápr. 7. 15:20
 22/42 anonim ***** válasza:

Nem. Közös kasszán vagyunk.plusz A készpénzt szeretjük. Ahogy megjön a fizetése leveszi az egészet és abból fizetünk mindent amire egy hónapban kell.

Az én fizum marad a számlámon, az ott gyűlik, az a közös megtakarításunk. Jól jön mikor pl hűtőt/ mosógépet/ laptopot/ telefont kellett venni valamelyikünknek. Ezek ugye nagy költségek. Amúgy nem szoktunk hozzànyúlni.

2022. ápr. 7. 15:24
 23/42 anonim ***** válasza:

Nem, ha elkérném a kártyáját, akkor nála nem lenne.

Ha szükség van pénzre, akkor szólok neki és utal.

2022. ápr. 7. 15:33
 24/42 anonim ***** válasza:
Egyszer volt rá példa. Kinézett ezt-azt Black Friday alkalmából, de dolgozott, én meg szabad voltam aznap délután így elküldött hogy vegyem meg a cuccokat + ha már ott vagyok, karácsonyi ajándékokat is. Akkor ideadta a kártyát meg leírta a kódot hozzá. Ez úgy 2-3 éve lehetett. De alapvetően van saját kártyám, nem szorulok az övére.
2022. ápr. 7. 15:37
 25/42 anonim ***** válasza:
Nem. Miért kérném e? :)
2022. ápr. 7. 15:38
 26/42 anonim ***** válasza:
Nem, de olyat igen, hogy utaljon. A férjem, közös kassza, én jóval kevesebbet keresek, a számlák viszont automatikusan az én kártyámról vonódnak, mert bizonyos okokból így praktikus, szóval sokszor elfogy a pénz róla hó végére. De szó nélkül utal ha elfogy. És közös kp rejtekhelyünk is van, ott is mindig van pár tízes, amit bármikor elvhetünk.
2022. ápr. 7. 15:43
 27/42 anonim ***** válasza:
23%

Mi a vacakolas abban, hogy odaerintem es fizetek vele?😄 tenyleg erdekel.

A masik hogy igen, o nem jar a bolt fele, mert azt se tudja mit kell venni. De attol meg o is eszik belole, komolyan nem hiszlek el😂

Minek utaljon, ha 0ft-ba kerul ha en fizetek a kartyajaval?

Akkor hogy kene csinalni az okosak szerint, ha MINDENT en intezek, fizetek, utalok, de nincs kozos szamlank es nem is akarunk?

O eljen mint Marci hevesen, mert semmit se kell fizetni, mert utalni hulyeseg de ha a kartyaja nalam van, az se normalis?😂😂😂😂

2022. ápr. 7. 16:15
 28/42 anonim ***** válasza:
82%

"azt se tudja mit kell venni"

Uhh, elég nehéz lehet egy kiskorú, írni-olvasni nem tudó gyerekkel kapcsolatban lenni. Le a kalappal a kitartásodért!

2022. ápr. 7. 16:29
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az érdekes, hogy Móricka nem jár boltba, neki anya intéz mindent. Úgy kellett volna kérdezni, hogy ahol két kereső, nem szellemi fogyatékos felnőtt van kapcsolatban...
2022. ápr. 7. 16:39
 30/42 anonim ***** válasza:
Nem
2022. ápr. 7. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!