Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok ti elszoktátok kérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti elszoktátok kérni a párotok bankártyáját olykor?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 14:21
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőnknek van saját. De megbeszélés kérdése mikor melyikkel fizetünk. Nyiltan megkérdezzük egymástól az egyenlegét, ha kell!!
2022. ápr. 7. 14:40
 12/42 anonim ***** válasza:
65%
6-os vagyok. Miert huztatok le, hogy nalam van a kartyaja?😂 nekem is van sajatom, de o fizeti a bevasarlast, amit az o kartyajaval fizetek, igy nem kell szamolgatni meg utalgatni nekem minden tesco kiruccanas utan😂 jezusom😂
2022. ápr. 7. 14:42
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ő... igen. Egy éve vagyunk együtt. Van mikor elkérem Tőle ha vásárolni megyek és nálam már nincs elég pénz. De ez fordítva is játszik. Múltkor nem tudott tankolni, teljesen természetes hogy olyankor én rendezem. Nálunk eddig ebből nem volt probléma.
2022. ápr. 7. 14:43
 14/42 anonim ***** válasza:
28%

Miért kéne számolgatni meg utalgatni? :D

Nálunk is alapvetően én állom a bevásárlásokat, de ha épp a párom megy boltba akkor ez van, nem garasoskodunk ilyen szinten, hogy "utald már vissza azt az 1623 forintot amit elköltöttél a teszkóba fogkrémre"... :D

(Nem pontoztalak le se most, se az előző válaszodnál, de azért ezen jót röhögtem.)

2022. ápr. 7. 14:47
 15/42 anonim ***** válasza:
86%
De nalunk csak en megyek boltba, o soha. Akkor azert egy havi teljes bevasarlast “illik” visszafizetni. Nem?
2022. ápr. 7. 14:57
 16/42 anonim ***** válasza:
5%

Akkor meg aztán marha logikus hogy mindig ő fizessen valamit, miközben ő soha nem jár arra. :D Elég hülyén szervezitek a dolgaitokat, persze jogotokban áll, csak ne lepődj meg ha mások szerint vicces. :D

2022. ápr. 7. 15:04
 17/42 anonim ***** válasza:
48%

Nálunk is mindig én megyek boltba, én adom fel a csekkeket, én utalom az albérleti díjat. Akkor nekem kéne mindent állni?

Én mondjuk nem viszem el a kártyáját, hanem van egy közös bevásárlós pénztárcánk, amibe mindig teszünk ha fogy belőle a pénz.

2022. ápr. 7. 15:06
 18/42 anonim ***** válasza:

Ha végigolvastad volna amit írtam, akkor ezt is láttad volna: "persze jogotokban áll, csak ne lepődj meg ha mások szerint vicces." :)

Mint írtam, nem pontoztalak le, kár rajtam kitöltened a haragod. Próbáltam válaszolni arra amit kérdeztél, nem az én hibám hogy másnak baja van veled. :)

(Mondjuk ha neki is van kártyája/számlája, akkor utalhatna ő, de úgy tűnik egyszerűbb egymás kártyájával vacakolni a teszkóban. :DDDDD )

2022. ápr. 7. 15:10
 19/42 anonim ***** válasza:
Csak én nem a 15-ös válaszolóként írtam a 18-ast.
2022. ápr. 7. 15:14
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Néha előfordul. Nem gyakori, jellemzően olyankor van ez, ha olyan költésről van szó, amihez az én kártyám valamiért nem jó - pl a múltkor repülőjegyeket vettünk, én szerettem volna fizetni, de hiába nincs limit beállítva az online költésekhez, csak visszadobta nekem a bank, hogy "limit-túllépés", nem is értettem. De az egyszerűség kedvéért akkor inkább elkértem az ő kártyáját, és fizettem azzal.

Vagy amikor külföldön vagyunk, neki van euró-számlája, nekem nincs, így olyankor az euró-számlához tartozó kártyával fizetünk, és volt már rá példa, hogy elkértem tőle azt is.

2022. ápr. 7. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!