Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők.Ismerkednétek egy kanszagú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Ismerkednétek egy kanszagú férfival? Nem csak vizuálisan létezne, hanem érződne is, hogy férfi van mellettek.

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
romániába lehet max...
2022. márc. 31. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem, de engem az is zavarna, ha vizuálisan létezne mellettem egy kandisznó.

Maradok simán az jó illatú férfinál. Bocs, tudom, uncsi vagyok🤷🏼‍♀️

2022. márc. 31. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy a kanszag érződik sok férfin és visszataszító! Ezt semmi nem mossa le és semmi parfüm nem nyomja el..
2022. ápr. 1. 07:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Fővárosi vagyok, de nem félek a kétkezi munkáktól a több végzettségem ellenére sem. Alap gépész szakmámban is sok mocskos munkát végeztem már. Az ipari, gyári munkáknak, főként a gépeknek is van egy jellegzetes illata. Fémes szag keveredik gépolaj, gépzsír illatával. Vidéken is éltem pár évig, dolgoztam sertéstelepen, ahol a trágyalapátolás is a munkához tartozott. ( aránylag jól megfizették) Ápolt, igényes ember lévén mégsem voltam soha büdös, főként nem kanszagú!!! Soha egy barátnőm sem panaszkodott, hogy bármit észre vennének a munkából származó kellemetlen illatokból. Pedig, képzelhetitek, nem egyszer rákérdeztem, nehogy mégis érezzék rajtam.

El nem tudom képzelni, milyen ember lehet az, aki annyira igénytelen, hogy kanszaga van és ez még tudatosodik is benne. Sőt, azt gondolja ezt elviselné egy partner.

2022. ápr. 8. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Mért kell félni a víztől..
2022. ápr. 8. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!