Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak miért van ez ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért van ez ?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy sok sok évig együtt vagytok egy nővel aki hűséges odaadó, gondoskodó, házias,figyelmes,de nem akarjátok megkéri a kezét,végén szakítás lesz belőle,2 hónappal később megkéritek a következő nő kezét?akit szinte nem is ismertek ?

Ennek mi értelme van, legszíves magyarázzátok el,miért csináljátok ezt,sajnos nagyon sok barátnői körben látom és én is megtapasztaltam az utóbbi időben.

Tisztelt a kivétel.

2022. márc. 11. 21:01
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
És legszíves ne gyertek azzal,hogy rosszkor voltunk rossz időben,mert ez hülyeség.
2022. márc. 11. 21:03
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez arra a férfira jellemző. Én pl. sose tennék ilyet. Ha valakivel működik a dolog, akkor előbbre akarok lépni (házasság, gyerek stb.), ha meg nem, akkor meg nem rabolom egyikünk idejét sem. És persze 2 hónap együtt járás után senki kezét nem kértem volna meg.
2022. márc. 11. 21:11
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik régi legjobb barátnőm járkált pasiról pasira, de egyik sem becsülte meg és ő is pont úgy viselkedett hogy nem érdemelt jobbat.

Most együtt van 2 hónapja egy palival akit alig ismer és eljegyezte egy hónap után.

Nem tudom mi az oka, de engem is érdekel miért megy ez ilyen gyorsan, aki meg megérdemelné az miért nem kapja meg.

2022. márc. 11. 21:27
 4/26 anonim ***** válasza:
94%

A kényelem miatt. A nő megad mindent a "semmiért" (hűség, odaadás, gondoskodás, figyelmesség) és közben átmegy cselédbe. A férfinak ez roppant kényelmes, mert nem kell felelősséget sem vállalnia.

Aztán mikor meg egyik napról a másikra szerelmes lesz, akkor dobbant jó gyorsan, az új nő keze meg lesz kérve fél év alatt, baba a pocakban 8hónap múlva. Szegény ex, meg pislog, mint hal a szatyorban, pedig én mindent megtettem érte kijelentéssel. És még évei mennek rá, mire megemészti. Keresi a válaszokat a miért-re, de nem találja.

Egy férfi, ha valójában akar egy nőt, akkor tervez vele és a terveket cselekvés követi. Csak ezt nagyon nehéz nőként tudomásul venni és lépni, ha a férfi nem teszi.

2022. márc. 11. 21:32
 5/26 A kérdező kommentje:
Ez mióta cselédes dolog, hogy valaki hűséges, tisztelettjes, figyelmes a másikkal?
2022. márc. 11. 21:53
 6/26 anonim ***** válasza:
78%

Nagy kamu ez #4. Semmi sem fekete fehér. Lehet állítani hogy odaadás, hűség kedvesség. De mivan azzal amikor pl nem akar leszakadni az anyjától?! Hülye heppjei vannak, pl ne vegyél meg egy x ingatlant jó helyen jó áron hanem egy egy kisebb szarabb állapotút mert neki földszinti lakás kell, viseld el hogy a családom bármikor betoppanhat mert a családom és szeretem őket, meg a többi.

Ezek után gondolja át bárki mit is számít a “figyelmesség hűség, kedvesség blabla”

2022. márc. 11. 21:54
 7/26 anonim ***** válasza:
45%

4-re:

És mi tartja a nőt abban a kapcsolatban? A férfi által nyújtott szex vagy pénz.

2022. márc. 11. 21:57
 8/26 A kérdező kommentje:

Ki beszélt arról,hogy nem akar leszakadni az anyjáról? Semmi ilyet nem írtam

Amúgy a barátnői körben mindegyik pasi független volt,nem anyuci pici fia

2022. márc. 11. 22:03
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, félreértettél, azt írtam, ezek mellett átmegy cselédbe kiszolgálja, teljes mértékben alárendeli magát a nő a férfinak. Nem azt, hogy attól lesz valaki cseléd, mert gondoskodó és hűséges.

#7 a legtöbb nő, aki érzelmileg kötődik a partneréhez kitart a kapcsolata mellett, "függő" lesz érzelmileg, gazdaságilag stb.

2022. márc. 11. 22:04
 10/26 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is az van, hogy a regi az csak egy haztartasi robotnak volt tartva, akivel lehetett szexelni. A kapcsolatot nem tartja erteknek. Az uj not meg teljesen maskepp latja. Idovel rajon, hogy mindket esetben tevedett es jobb esteben ujraertekeli az eletet. A legtobb ferfi megis inkabb a konnyebbik utat valasztja, az onertekelest kihagyva, semmibe fogja venni a noket, mert neki nem jelent erteket az, ami masnak igen, de a tarsadalom fele erzett megfelelesi kenyszer hajtja tovabb elore. Ebbol pedig meghokkento szituaciok alakulnak ki, amit mindenki szemoldok osszehuzva nez, hogy ez mi a fene?
2022. márc. 12. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!