Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak miért van ez ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért van ez ?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy sok sok évig együtt vagytok egy nővel aki hűséges odaadó, gondoskodó, házias,figyelmes,de nem akarjátok megkéri a kezét,végén szakítás lesz belőle,2 hónappal később megkéritek a következő nő kezét?akit szinte nem is ismertek ?

Ennek mi értelme van, legszíves magyarázzátok el,miért csináljátok ezt,sajnos nagyon sok barátnői körben látom és én is megtapasztaltam az utóbbi időben.

Tisztelt a kivétel.

2022. márc. 11. 21:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nincs itt háztartási robot, közös házimunka van

Pasi ugyanúgy főz, mosogat, vásárol...

2022. márc. 12. 03:45
 12/26 A kérdező kommentje:

Megtörtént eset

Férfi nő randiznak, összejönnek, évekig együtt vannak, beszélnek a közös jövőröl is kinek mi nagyjából az elképzelése, egyezik az elképzelése, fél évig járnak majd a lány úgy dönt, hogy oda költözik a sráchoz.

Közösen vezetik a háztartást nő bedobja a szennyest a férfi tereget,nő főz, férfi mosogat, nő vásárol, férfi sétál egyet a kutyával... Nő porszívóz,beágyazz...

Moziba járnak,ide oda,jól érzik magukat,rendszeres a szex is

Majd 4-5 évvel később a lány újra megkérdezi,hogy még mindig ugyan úgy gondolja a pasi a közös jövőt vele,mert még mindig semmilyen lépést nem tett a pasi, állandóan ígérget,hogy tavasszal, elhúzzodik őszre a dolog, a nő meg csak vár vár,hogy mikor kérik meg a kezét reménykedik benne. Aztán egyik nap megkérdezi a nő a pasit,hogy most csak hitegeti,vagy egyáltalán mire vár... Szakítás lesz belőle, pasi összejön egy csajjal akit 2 hónapja ismer, eljegyzés házasság gyerek 1 éven belül megtörténik.

És ezt nem értem,hogy miért

És ez nagyon sok helyen látom tapasztalom.

Minek rabolni egymás idejét.?

2022. márc. 12. 08:28
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is igaz, hogy a pasi belekényelmesedik 5 év alatt a megszokott helyzetbe. Aztán amikor már házasodni kellene, akkor menekülni kezd, nem akar felelősséget vállalni. Amikor aztán képbe kerül egy új nő, az mindig izgalmasabb (mert az újdonság erejével hat), és akkor azt hiszi, hogy az új nő sokkal jobb, mint az unalmas régi. Pedig nem jobb semmivel sem, csak más! Azért köt házasságot az új nővel, mert az elején csak a jó tulajdonságait látja (szerelmes). Persze idővel kiderül hogy az új nőnek is vannak hibái, mint mindenki másnak.

Ezért nem jó 4-5 évig vagy hosszabb ideig egy helyben toporogni a kapcsolatokat illetően. Már 2 év környékén el kellene tudni dönteni, hogy mit akarnak hosszabb távon egymástól a felek, mert különben benne van a pakliban, hogy úgy járnak mint a fenti példa is mutatja.

Persze egy párkapcsolathoz/házassághoz két önismerettel rendelkező felnőtt emberre van szükség, akik nem félnek elköteleződni.

2022. márc. 12. 10:25
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A történetre reagálva szerintem a csávó nem állt még készen az elköteleződésre. Mikor az első csajjal összejött, nem gondolt bele, hogy ez lesz a "végállomás". Lehet, hogy azt mondta igen, de mégsem állt még készen végleg elköteleződni érzelmileg. Aztán jártak-jártak, szerette a kényelmes kapcsolatot, de még "élni" akart volna. Elképzelt magának egy fasza időszakos agglegény életét, ahol minden nap más csajjal lehet, nem kell alkalmazkodnia, megcsinálhatja a kis bakancslistás dolgait. Aztán szakítanak, a pasi pár hét-hónap után rájön, hogy szar egyedül, nem is olyan nagy buli szingliknek lenni, mint addig gondolta. Ezért mikor képbe kerül a következő nő, vele már nem akarja úgy elszúrni, mint az elsővel.

Vagy az is lehet, hogy valami hiányzott az első kapcsolatból (pl jó szex), de azért el lehetett lenni benne kényelmesen. Elvenni viszont nem akarta a nőt, mert nem akart egész életében rossz szexet. A következő nő viszont szexisten, ami annyira elszédíti az addig ezen a téren nélkülöző csávót, hogy rögtön magához akarja kötni az új csajt. (Most a szex csak egy példa, lehet helyettesíteni bármivel.)

Szerintem a csaj ott hibázott, hogy ennyi ideig hagyta magát szédíteni. Egy kapcsolatban folyamatosan kell kommunikálni a vágyakat és a célokat.

2022. márc. 12. 13:22
 15/26 anonim ***** válasza:

Saját példám: 5 évig voltam egy lánnyal, ebből 4 évig együtt is éltünk. Kedves volt, odaadó, házias (de nem volt cseléd, és dolgozott persze ő is, tanult lány volt). Egyik nap szóba hozta a házasságot, gyereket. Én még nem akartam, végül szakítottunk. Én fél év múlva házasodtam, szép volt a nő, helyes, okos, művelt, vezető beosztású (én is amúgy). A lényeg, hogy fél év házasság után jöttem rá, hogy totál idegen nőt vettem el, lelkileg semmiben sem passzolunk, egy év házasság után váltunk.

Ilyen is van.

2022. márc. 12. 15:36
 16/26 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, szóval csak azért írtam le az esetemet, hogy nem mindig sikersztori ez a gyorsan kötött házasság a másik nővel.

Valószínűleg a többieké sem sokkal "sikersztoribb", csak van, aki nem válik el utána már (főleg, ha jön a gyerek).

F/36

2022. márc. 12. 15:42
 17/26 anonim ***** válasza:

#15-16

Te pont az élő példája vagy annak, amit felvázoltam a #13 válaszomban. Sajnálom, hogy így jártál! :(

2022. márc. 12. 15:50
 18/26 anonim ***** válasza:
17-es, igen, mert a hirtelen házasság fél év után nem sikerült, szóval szerintem az ilyen ripsz-ropsz házasságoknál borítékolható a kudarc (csak aztán nem mindenki válik el).
2022. márc. 12. 15:56
 19/26 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem
2022. márc. 12. 23:05
 20/26 A kérdező kommentje:
A történetben a pasi kiéli magát a gimiben és az egyetemen és 33+ évesen úgy akar párt,hogy hosszútávra komoly kapcsolattal, jövővel
2022. márc. 12. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!