Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehetne ezt úgy elmonda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt úgy elmondani hogy ő is megértse?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva valami hiányzik a kapcsolatunkból de pontosan én se tudom megfogalmazni mi az.

Úgy érzem hiába élünk több éve együtt, azt érzem nem tudok rá támaszkodni és nem egymásért vagyunk.

Mindketten tesszük a dolgunkat de nincs meg az az érzés hogy kettőnkért tesszük.

Igazán semmit nem értünk el a 8év alatt.

2022. márc. 29. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól leírtad, érthető.

Annyit hozzátennék, hogy ez a valamit elérni ez van akibek csak a másikkal való örömteli lét.

2022. márc. 29. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Elhidegültetek. Már szeretet sincs, nincs meg az érzés, hogy összetartoztok.
2022. márc. 29. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Vannak közös terveitek a jövőre? Szoktatok együtt álmodozni vagy valaminek együtt örülni?

"nem tudok rá támaszkodni és nem egymásért vagyunk." - Beszéljetek erről, építsétek a MI-t.

2022. márc. 30. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ti csak amiatt vagytok még egy fedél alatt, mert a költségek így megoszlanak.
2022. máj. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!