Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz helyzet beköltözni a párom házába?
Volt egy exem (én vagyok a nő) aki azt mondta hogy ő nem akar odakoltozni hozzám mert zavarná hogy az csak az én házam, neki nincs hozzá koze. Merthogy akkor mikor összejottunk már volt egy házam.
Én meg közöltem hogy az ő férfiúi buszkesege miatt nem fogok elkoltozni úgyhogy szakított. Hát akinek ennyi esze van azért nem kár..
"én nem tettem hozzá semmit"
És? Nem a tiéd, nem is lesz az.
Kérdező,te vagy a férfi?
Sztm amúgy nem gáz,nőként nekem (családdal közösen,de én élek benne) is van lakásom,lehet ez valamilyen szinten gondot fog okozni a jövőben,olyan ok miatt,amit te is írtál.
Én sem leszek hajlandó innen költözni,viszont őt szívesen látnám majd.
Nem lesz hülye a párod sem,hogy albérletbe költözzön.
Nő vagyok...
Amúgy én úgy nőttem fel, hogy az anyám eltartotta az apámat...
Ettől eltekintve nagyon jó apám volt, vitt mindket mindenhova, mindig készenlétben állt, nálunk anyám volt a karrierista.
10-es: Miért gondolod, hogy a 180 m2-es ház 200 millió? Az enyém két szinten összesen 180 m2 és 110 millióért árulom megyeszékhelyen, nem adtam el két hónap alatt.
Attól hogy 180 m2, még lehet hogy 20-30 milliót ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!