Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak emlékeztek az évfordul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak emlékeztek az évfordulótokra?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a 3 évfordulónk,párom 32, én 26 vagyok.Minden évben megszoktuk ünnepelni. Én készültem rá keresgéltem, megvettem mindent, főztem, takarítottam.

Párom hazaért átadtam neki az ajándékot, erre csak annyit mondott,hogy igazán szólhattam volna,mert ő elfelejtette ...

Ennyire nem lennék neki fontos? Ennyire nehéz megjegyzni egy évfordulót?

Mielőtt bárki jönne azzal,hogy annyi rokon van a családban az ember azt se tudja már kinek mikor van szülinap névnap, közlöm egyikünknek sincs nagy családja, 1 kezemen megtudom számolni az ő és az én részemről a családtagokat.

Férfiak ti tényleg ennyire feledékenyek vagytok vagy egyszerűen nem vagyok neki fontos ?

2022. márc. 19. 08:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
Eleinte tudom, hogy nem emlékezett rá. Volt, hogy a házasságiban nézte meg a dátumot. Hogy azóta is így csinálja-e, vagy mára már megjegyezte, nem tudom. De mire odakerül a sor, nem érinti váratlanul, hogy van :)
2022. márc. 19. 13:33
 12/18 anonim ***** válasza:
32%

Nem vagy neki fontos sajnos. Akinek fontos vagy, az emlékszik ilyen dolgokra, mint évfordulók, szülinapok. Nem olyan bonyolult. Ahogy az sem, hogy beállítson egy emlékeztetőt.

Mi minden évfordulót és házassági évfordulót megünneplünk 12 év után is, soha egyikünk sem felejti el egyiket sem. Pl a 10. évfordulón, és a 10. házassági évfordulón még torta is volt.

Előre szoktunk pl szabadnapot kivenni, ha hétköznapra esik, és ilyenkor vannak megszokott közös programjaink. Mozi, illetve éttermi ebben ott ahol az esküvői ebédünk is volt.

2022. márc. 19. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
29%

A dátumok megvannak, de nem szeretek rájuk emlékezni. Van jobb dolgom.

21/L

2022. márc. 19. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak az évforduló nem fontos neki. Én tök jó vagyok dátumokban, úgy értem ilyen szülinap, névnap stb.,de az évfordulót sose értettem. Még a házasságit meg lehet jegyezni, vagy lepuskázni, mert van honnan. Na, de honnan tudjátok mikor van az évfordulótok? Egyáltalán honnan számít? Első randi? Csók? Szex? Mit tudom én. Ezt valaki tényleg még aznap feljegyzi, arra az esetre, ha legalább egy évig együtt maradnak, tudják, mikor kell ünnepelni?😂 Tegyük fel elmegyek az első randira. Valószínűleg már aznap se tudom, hányadika van. Mivel első randi, nem tudom, hogy később lesz-e jelentősége, tehát nem készülök előre. Két hét múlva még valószínűleg szintén nem tudom, hogy ez egy naaaaaaaagy szerelem lesz, de legalább az első randi hónapjára még emlékszem. Mire kiderül, hogy az lett, bizonytalan vagyok kicsit a hónapban, de talán még tudom. Na, és az első évfordulóra hát...az évszak megvan.🤣
2022. márc. 19. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Jaj, lemaradt, nő vagyok!

2022. márc. 19. 22:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#14, 23 év távlatából is emlékszem, még arra is, hogy a 16:53-as vonattal mentem, 8 percet késett a vonat és sajtkrémes fornettit akartam venni az átszálláskor, de nem volt rá időm a csatlakozás miatt, így marha éhes voltam. Emlékszem, mit viseltem és a férjem miben volt, pontosan fel tudom idézni az időjárást, ahogy azt is, hogy mit ittunk, mikor az eső miatt be kellett ülnünk valahova a tervezett séta helyett. Ismertük egymást évek óta, így mi az első randin csókolóztunk és kézen fogva sétáltunk, innen datáljuk a kapcsolatunkat. Ennyi évvel később is ünnepeljük ezt és a házassági évfordulónkat is.
2022. márc. 20. 03:16
 17/18 anonim ***** válasza:

#16! Az más. Ha évek óta ismertétek egymást, akkor gondolom, az első randin már rendesen odavoltál a srácért. Ma azonban az első randik nagy része pár nap chatelés után jön létre 2 idegen között. A társkeresők randiról randira járnak, aztán jó esetben az egyikből komoly kapcsolat lesz, legalábbis, ha az itteni kérdésekből indulok ki.

Egyébként gratulálok a szép hosszú kapcsolatodhoz.🙂

2022. márc. 20. 10:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nőként vagyok ilyenekben nagyon béna. Szeretem a másikat, de nem tudok ilyesmit megjegyezni.
2022. márc. 20. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!