Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak emlékeztek az évfordul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak emlékeztek az évfordulótokra?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a 3 évfordulónk,párom 32, én 26 vagyok.Minden évben megszoktuk ünnepelni. Én készültem rá keresgéltem, megvettem mindent, főztem, takarítottam.

Párom hazaért átadtam neki az ajándékot, erre csak annyit mondott,hogy igazán szólhattam volna,mert ő elfelejtette ...

Ennyire nem lennék neki fontos? Ennyire nehéz megjegyzni egy évfordulót?

Mielőtt bárki jönne azzal,hogy annyi rokon van a családban az ember azt se tudja már kinek mikor van szülinap névnap, közlöm egyikünknek sincs nagy családja, 1 kezemen megtudom számolni az ő és az én részemről a családtagokat.

Férfiak ti tényleg ennyire feledékenyek vagytok vagy egyszerűen nem vagyok neki fontos ?

2022. márc. 19. 08:21
A kérdező szavazást indított:
Igen elfelejtem
Nem, nem felejtem el
Nem vagy fontos neki
20 szavazat
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Megkérdezte,hogy minek örülnék próbált kiengesztelni,amit mondtam az meg neki nem tetszett...
2022. márc. 19. 08:22
 2/18 anonim ***** válasza:
11%
Kikészítetek ti nők ezzel a sok dátummal. Nőnap, szülinap, névnap, valentin nap, évforduló…. Nem értitek hogy elegünk van ezekből és magasról teszünk rá!?!
2022. márc. 19. 08:24
 3/18 Noren1989 ***** válasza:
78%

Még a régebbi nőimére is :D

Ettől függetlenül viszont nem mindenki jegyez meg számokat.

Nem tulajdonítanék neki különösen nagy fontosságot, megjegyzem.

Ha szeretetét kifejezi a mindennapokban, akkor meg abszolút indokolatlannak látom a sztorit.

2022. márc. 19. 08:26
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

A párom nagyon feledékeny. Olyan volt már, hogy lefoglalta az étterembe az évfordulóra az asztalt, majd 2 órával később elvállalt önszántából aznapra plusz műszakot. Mikor jeleztem neki, akkor jött rá, hogy milyen hülye is volt :D szerencsére el tudta cserélni.

Ez nem jelenti, hogy neki nem fontos, sőt. Tudom, hogy számára sokat jelent, de azt is tudom, hogy alapból a munkáján kívül az élet összes területén feledékeny.

Ez nem ellenem szól.

2022. márc. 19. 08:27
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Bejelöltem, hogy elfelejti. ;)

Nekem az az egyszerű taktikám, hogy előtte két héttel elkezdek sóhajtozni, hogy nahát, 28-án már x éve, hogy együtt leszünk, hitted volna? Aztán így nem felejti el.

Illetve mi már rendesen tudunk kínlódni még karácsony vagy szülinap előtt is, hogy mit vegyünk, mert ennyi év után tényleg minden kilőve. Így az ilyen évfordulókat közös programmal ünnepeljük. Élményfürdő, mozi, étterem, romantikus városnézés, stb. Ezt előre megbeszéljük. Lehet, hogy nem meglepetés, de nem az a lényeg.

2022. márc. 19. 08:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Névnapokkal nem vagyok annyira tisztában,de arra ugye ott a naptár.

Születésnapokkal tisztában vagyok.

Arra hogy mikor lenne az évfordulónk a párommal 100% hogy tisztában lennék.

Minden év decemberében fogom a jövőévi naptárt és biztos ami biztos alapon fel írom és be jelölöm ezeket a dolgokat rajta,ezáltal nem felejtem el, még az esemény előtt 2-3 héttel már előre jelzem magamnak.

Ha nincs eszem legalább legyen noteszem. 😁

2022. márc. 19. 08:35
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

Én nő létemre baromi rossz vagyok abban, hogy dátumokat megjegyezzek. Mégsem gondolom, hogy ez bármire is mentség legyen manapság. Van okostelefon, lehet értesítőt beállítani (többet is), de hagyományos módon naptárat is lehet használni. A hónapra, évszakra csak emlékszik...

De amúgy én is azt szoktam csinálni, hogy előző hónapban megkérdezem, mit csináljunk az évfordulónkon. Akkor mindkettőnknek fejben marad. A programot úgyis együtt beszéljük meg, az ajándékot meg így mindenki intézi időben.

2022. márc. 19. 08:35
 8/18 anonim ***** válasza:
58%

AZt sem tudom mikor van az "évfordulónk"

Egyáltalán, mi az évforduló? Honnan kell számítani? :)

N

2022. márc. 19. 09:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem felejtem el. Sőt, a születésnapját is tudom a páromnak.

F

2022. márc. 19. 09:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Na ez nálunk fura, mert ő mindenre emlékszik pontosan, tudja az összes ünnepet fejből (évfordulók, szülinapok, névnapok, még arra is emlékszik, hogy a gyerekekkel mikor teszteltem pozitívat 😄). Viszont semmi kreativitása ajándékozni, így gyakorlatilag mindig az van, hogy válasszak valamit és kifizeti. 🤷🏼‍♀️
2022. márc. 19. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!