Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » “Elvarnatok”, hogy az otodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Elvarnatok”, hogy az otodik evfordulotokon legyen valami?

Figyelt kérdés
Legalabb egy megjegyzes vagy akarmi, vagy oke, hogy hazajon a masik, eszik es megy aludni?
2020. nov. 5. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
11%

1:Te mit adsz az 5. Évfordulón? Ugyanazt várd el.

2: te ismered a párod. Ha nem volt az az ünnepeljük meg a semmit, akkor miért csak most szúrja a szemed?

2020. nov. 5. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem ok, pláne ha te úgy érzed. Mi minden évfordulón elmentünk eddig vacsizni és vettünk a másiknak valami apróságot. Volt, hogy ékszert vagy valami high end sminkcuccot kaptam, én meg egyszer adtam a palimnak egy új flexet is, mert neki meg az kellett :D mondd meg neki, hogy te szeretnél valami programot csinálni. Jók ezek a "jeles" napok, mert egy hosszú kapcsolatnál erősíthetik az egymás iránti kötődést és nem utolsó sorban megszakítják a monoton mindennapokat.
2020. nov. 5. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Mi nem ajándékozunk évfordulón. Viszont minden évben elmegyünk valahova, vacsizni vagy welnessbe. Az ötödik évfordulónkon ezenkívül lánykérés is volt :)
2020. nov. 5. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Igen és nem. Természetesen minden évfordulónkra tervezünk valamit, ez is egy ünnep számunkra. De mindig együtt szervezzük a programot, szóval nincs mit elvárni, mert hasonlóan készülünk rá, mint pl Szilveszterre:)
2020. nov. 5. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy olyan dolog, amit meg kell beszélni lehetőleg az évforduló előtt. Mi közösen készülünk programmal, és megbeszéltük, hogy ajándékozni is fogunk.
2020. nov. 6. 07:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi első évfordulón ajándékoztunk, de megbeszéltük, hogy utána nem csinálunk nagy ügyet belőle. Én mindig kaptam egy szál rózsát, ő meg a kedvenc csokiját.

Nemrég volt az ötödik, most kicsit nagyobb felhajtást akartam, mert annyit beszélt a lánykérésről, hogy szinte biztos voltam abban, hogy megkéri a kezem. Így adtam neki ajándékot, ő pedig meghívott vacsorára. Lánykérés az mondjuk nem volt. :D

2020. nov. 6. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon fontosak az ünnepek, mindenféle ünnep, az enyém, a másoké és a közös is. Engem úgy neveltek, hogy az ünnepnek meg kell adni a módját. Ezzel a férjem is egyetért. Mindkettőnknek fontos, hogy megünnepeljük az évfordulónkat, így azt tesszük. De ezek mi vagyunk. Mi így csináljuk, mert nekünk így jó. Valaki nem ünnepli, mert abban állapodtak meg, mivel egyiküknek sem fontos. Úgy látom, a kérdés azért született, mert neked fontos lenne az ünneplés, a párodnak nem, te esetleg szóvá tetted, ő meg közölte, hogy hülyeség. A probléma nem az, hogy ünnepeltek-e vagy sem, hanem hogy ebben nincs közöttetek egyetértés, ill.nem erőlteti meg magát egy kicsit sem olyasmi miatt, ami neked láthatóan fontos. Erről beszéljetek.
2020. nov. 6. 09:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem tettem szova, de eddig minden evben volt valami (nem extra dolgokra gondolok), a parom nem hulye, szerintem emlekezett o is, hogy most van.

Borzaszto esemenytelenek mostanaban (jo ideje) a napjaink, nem szexelunk kb ket honapja, en kezdem ugy erezni, hogy nem akarom eroltetni a dolgot, de a paromnak rengeteg olyan megnyilvanulasa van, hogy neki minden oke a kapcsolattal igy is, hogy nem tortenik semmi azon kivul, hogy itthon vagyunk egyutt :D Megemliti a jovo evi nyaralast, mit csinalunk majd tavasszal, stb. Nem szoltam, mert gondoltam ha tenyleg erdekli a kapcsolat, legalabb egy viragot hoz hazafele vagy valami, de igy nem tudom, o most mit gondol errol az egeszrol.

(Igen, tudom, tudok vele kommunikalni, nyilvan fogunk is, ha igy marad minden.)

2020. nov. 6. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem minden férfi jó a dátumokban. Párom direkt kér, hogy minden szülinap, évforduló, stb. előtt szóljak legalább két héttel. Ugyanígy apám is hajlamos elfelejteni anyukám szülinapját, én szoktam időben figyelmeztetni, pedig már 33 éve házasok.

Szóval, érdemes azért előtte valamennyivel finoman célozni, hogy "ugye naptárba beírtad az a napot..?"

Egyébként mi nem vagyunk nagy évforduló-ünneplősök (nincs is pontos évfordulónk, kijelöltünk egy napot). Nem megyünk 5 nap wellnessbe meg ilyenek. Én általában valami kézzel készített ajándékot csinálok és főzök valami jobbat, párom meg ad egy virágot. Inkább az a fontosabb, hogy megköszönjük egymásnak az együtt töltött időt.

2020. nov. 6. 10:17
 10/10 anonim ***** válasza:
6os majd mesélj megkért e;)
2020. nov. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!