Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl? Mélyen vagyok.
Figyelt kérdés
Igyekszem rövid lenni.Ez egy pár éves kapcsolat,én a húszas éveim végén járok,ő 30 múlt.Együtt élünk,én költöztem hozzá másik megyéből,építettem karriert és szeretem új barátokat.Eleinte nagyon inspiráló volt,feltöltő,harmónikus.Sok időt töltöttünk kettesben,kirándulásokkal,egyebek,de aztán átfordult.Abból állt a kapcsolat nagy része hogy veszekedtünk,mert csúnyán beszélt,megalázott és nem tisztelte a határaimat,a családomat,a munkámat,a barátaimat,én meg hiába álltam ki magamért és értük,mindenbe beleszólt.Sokat változott,de nem eleget még mindig.Kérésére pszichológushoz is elmentem és járok azóta is,de ő nem ment el.Az anyja se tartott tiszteletben sem engem sem a privátszférámat,sértegetett, pofákat vágott,én meg nézzek el mindent,nyaljam a se**ét,ő viszont bocsánatot aztán nem kér semmiért.Már ott tartunk,hogy nulla szeretetet kapok,teljesen belebetegedtem a kapcsolatba és az anyjába,minden nap hányok és megy a hasam,úgy erőltetem a kaját és a vizet,fogyok mint a huzat.Albérletre nem fogja futni ilyen árak mellett,ezért vesznie kell a munkámnak is és amit eddig felépítettem.Másodállást a beosztásom miatt extra nehezen találnék a heti beosztás miatt,és hogy rángatnak ahogy akarnak.Lakótársnak nem szívesen megyek el egy teljesen idegen mellé,isten tudja kinek milyen életritmusa és élhetetlen szokásai vannak,egyedül meg nagyon karcos hogy kijönnék-e havonta.A beszéljek a főnökkel hogy milyen helyzetben vagyok és túlórázzak arra nincs lehetőség sem,ha túlórázok túlórát nem fizetnek,fix a fizetésem.A szakmámban vidéken meg nehéz elhelyezkedni ha hazaköltözöm,és még csak fele annyi lehetőség sincs.Ebből a gödörből hogy másszak ki hogy se munkanélküli ne legyek, se lelki roncs?2022. márc. 14. 23:39
11/17 anonim válasza:
Budapest,szobabérlés lakótársakkal.
Otthon újra gyerek leszel,amit a személyiséged fejlődött a kapcsolatodban,elveszted.
220000ft-ból simán bérelsz egy szobát,ha nem is nagyjából,de mesélsz belőle.
12/17 anonim válasza:
Ugyanmár, egy 220 ezret fizető szar állást bárhol találsz. Költözz haza.
13/17 A kérdező kommentje:
8., Látszik egy találkozásból hogy milyenek lesznek később?
9., Amit lehetett már kitanultam amit akartam is, többet nem tanulok már.
10., Nem rossz, de anyagilag nem jó.
2022. márc. 15. 11:06
14/17 A kérdező kommentje:
11., Én is ezt látom hogy visszafejlődés lenne. Átmeneti lenne az is.
12., Pesti viszonylatban ez szörnyű valóban.
2022. márc. 15. 11:08
15/17 anonim válasza:
Ha többet nem tanulsz, akkor így lesz a továbbiakban is.
16/17 anonim válasza:
Egészségügyben találsz állást, rengeteg helyen van felvétel! Állami szférában van nővérszálló is! Ennyit államiban is keresnél! Én biztos, hogy otthagynám a csávót még a mai nap. Persze, hogy egyik megoldás sem ideális, de elindulni el kell egyszer! Én nem mennék haza, hanem munkát váltanék és keresnék egy kiadó szobát. Ha hülye a lakótárs, akkor valtanék. Laktam én is együtt másokkal, valamelyik hely kimondottan jó volt! Ki lehet bírni. Aztán majd jön más pasi, akivel talán jobban jársz.
17/17 anonim válasza:
Hagyjuk már, egyszer már vergődtél itt ezen egy csomót, de akkor is csak a kifogásgyár ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!