Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek két felnőttnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek két felnőttnek 1.5 év után együtt kellene már laknia?

Figyelt kérdés

Elváltak vagyunk mind két részről van gyerek.

1.5 éve vagyunk együtt.

Néha együtt alszunk és ennyi.

Szóba került már az összeköltözés valamiért nem valósult meg. Szerintem már jó lenne össze bútorozni. A párom nem tudom miért nem akar. Semmi konkrétumot nem mond.

2022. márc. 11. 06:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Na, ha most végignézed a pirosló értékeléseket, akkor könnyen kiválogathatod a férfiak válaszait.

Ha ezeket végigolvasod, akkor jó eséllyel megkapod azt a választ, amit a barátod mondana, ha őszintén tudnátok beszélgetni.

Kezdj vele, amit csak akarsz.

2022. márc. 11. 10:02
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Nincs olyan, hogy "kéne"

A gyerekek egyáltalán ismerik egymást? Jól kijönnek?

2022. márc. 11. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Valami oka van, hogy nem akar a partnered összeköltözni. Valószínűleg nem akar komoly kapcsolatot. Havi párszor megdug és neki ez elég.
2022. márc. 11. 17:00
 14/15 anonim ***** válasza:

A lepontozokat kerdezem, hogy mi nem tetszett a valaszomon?(9es voltam.)

Vagy talan nektek tetszene ha bele lennetek 1ik naprol a 2ikra kenyszeritve hogy egy idegen ferfival meg a kolkeivel egyutt lakjatok? Csak mert en ezt ateltem es rohadt szar volt...

2022. márc. 13. 00:37
 15/15 anonim ***** válasza:
84%

14-es, ezt a pontozós dolgot engedd el hamar.

Itt eleve a társaság egy része funkcionális analfabéta, mégis ide jár okoskodni, a másik fele meg bármire rányom agyatlanul, amin 0-ás, vagy 100-as van, csak azért, hogy a saját értékelését feljebb tolja.

Aztán egy nagy hányad a teljes élettapasztalatát a nagymama meséiből, meg innen hozta össze, de a magabiztossága egy zsidö rabbiéval vetekszik, mások meg csak a saját sértettségüket frusztrációjukat élik ki itt. Vagy egyszerűen szórakoznak és trollkodnak ahogy én is időnként.

Az értékelések semmit sem jelentenek.

Amúgy meg igazad van, itt a kérdezőt 1,5 év után is csak kezelgeti a fickö, az meg úgy tűnik - néhány kritikus lépcsőfokot átugorva, kvázi a gyerekeket lesz@rva - simán összeköltözne vele.

Néha együtt

alszanak. A férfi nem hülye, megkapja amit akar így is, ő fizeti a sajátja után a gyerektartást, minek is kéne neki a kérdező "pereputtyát" a nyakába venni?

Szerintem okosan teszi.

2022. márc. 13. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!