Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi(k) az(ok) a rossz tulajdonsága(i) a párotoknak, amit mégis elfogadtok a jó tulajdonságai miatt?
Rossz: horkol, kicsit lassabb életvitelű, szereti halogatni a dolgokat, hajlamos a rendetlenségre. Ha mesél valamit az ősrobbanástól kezdi. A spórolással vannak gondjai.
Jó: borzasztó intelligens. Imádom a humorát, sportos, jószándékú, higgadt és birka türelmű. Imádja a gyerekeket és jól ki is jön velük. Ezermester, szerel fúr farag, de házimunkát is végez (ha megkérem rá)
Bújós és szeret szeretni. Állatbarát. Szeret mindig tanulni valami újat, fejleszteni magát. Odaadó és tettekkel fejezi ki a szeretetét. Nagyon családcentrikus és monogám.
Rossz:
-egoista
-sértődékeny
-okoskodó
-azt hiszi mindenben neki van igaza
-túlpörög
-nem tud spórolni
-nem tartja tiszteletben a családok ünnepeit
-azt hisz legjobb a sexben, pedig nem igaz
Jó:
-hűséges
-én vagyok a mindene
-értem bármit megtesz
-kompromusszum képes
-jó a humora
-hiába h nem a legjobb a sexben, akkor is élvezem vele. Mintha másvilágba repülnék
-megoldunk mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!