Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a kedvesed jó / rossz tulajdonságai?
Rossz: nem létezik.
Jó: nem létezik.
Jók (most csak a számomra legvonzóbbakat írom le):
- igazi művészlélek
- szeret tanulni és fejlődni
- kifejezetten romantikus
- kalandvágyó, amint kipihente magát, lesi az új kaland, program lehetőségét
Rosszak:
- néha kicsit rendetlen tud lenni
- bizonyos dolgok kapcsán nehezebben nyílik meg
- nem viseli jól a kudarcot, ha számára fontos dologról van szó, ezért ezek miatt hajlamos is önbizalomhiányra
Jó: okos, művelt, nyitott a fejlődésre. Biztonságot teremt a családunknak, megbízható, jólelkű ember, nagyszerű apa.
Rossz: nincs jó ízlése, se szépérzéke. Kissé hirtelen haragú (de hamar lenyugszik).
Jó:
- értelmes, gyorsan megérti a dolgok összefüggését
- pozitív személyiség
- érdeklődő
- finomakat tud sütni/főzni
Negatív:
- önbizalomhiány, kishitűség
Most félig-meddig 2 lánnyal vagyok. Egyikükkel sem járok, de találkozgatunk.
1.:
+ Nagyon jó az alakja és szép az arca. Nagy popsi meg ilyenek.
+ Elég gondoskodó tud lenni.
+ Laza, vicces, sokat szoktunk nevetni és sok programban benne van.
+ Tudja, hogy mi jön be nekem.
- Visszafogja magát, mert tudja, hogy belém szeretne.
- Jelenleg nagyon szét van csúszva az élete és a lelke.
- Az orálja nem a legjobb.
2.:
+ Nagyon bújós, ölelgetős.
+ Gondoskodó.
+ Mindenről van véleménye.
- Miközben azt hiszi, hogy nagyon figyelmes, igazából figyelmetlen.
- Az ágyban gyakorlatilag egy 0.
Nagyon-nagyon okos.Nagyon jószívű és első perctől fogva mindennél jobban szeret.
Nagyon lobbanékony, hírtelen haragú,hatalmas türelem kell hozzá.
rengeteg jo tulajdonsaga van attol kezdve, hogy kedves, odaado, torodo, itelligens, vicces, jo izlese van mindenben, folyamatosan tanul, fejleszti magat, vannak celjai, erzem rajta, hogy tesz ertem es a kapcsolatunkert, szuper vele a szex.. egeszen odaig, hogy nagyon tolerans mind velem, mind masokkal szemben, jol viseli a hulyegeseimet. baromi segitokesz mindenkivel, talan tulsagosan is..
es akkor elerkeztunk a ‘rossz tulajdonsagaihoz’ amik reszben a tulzott segitokeszsegbol fakadnak. gyakran nem tud nemet mondani es emiatt masok sokszor kihasznaljak. neha hianyolom, hogy jobban kialljon magasrt. illetve neha inkabb keruli a konfliktust (mind masokkal, mind velem) es aztan addig gyulik, mig egyszercsak hirtelen robban minden egyszerre, de addig hallgat. illetve nem tud jol banni a penzzel, kb alig van penzkulturaja.
Jó: törődő, megértő, segítőkész, bújós, mindenben partner, őszinte, mindenben közösen tervez, okos, talpraesett, jó a humora, jól néz ki
Rossz: vannak dolgok, amiket túl sokáig halogat, végül inkább én csinálom meg. Szerencsére nem sok
Pozitívum, hogy rendkívül intelligensnek, tájékozottnak, olvasottnak, műveltnek tartom. Illetve van egy nagyon romantikus, odaadó, jószívű oldala. Ezenkívül pont olyan bohém és valóságtól elrugaszkodott gondolkodással rendelkezik, mint én, mindketten az alkotásban teljesedünk ki.
Negatívum, hogy öntudatlanul is néha kicsit egocentrikusan viselkedik, hajlamos a végletes túlzásokra. Bár ez rám éppen úgy jellemző, sőt, szorozva kettővel. Valamint mindketten borzasztóan önfejű személyiséggel rendelkezünk.
Viszont egy valamit tudok :imádjuk egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!