Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a kedvesed jó / rossz tulajdonságai?
+ mindig, mindenben számíthatok rá
+ kedves
+ érdeklődő
+ ritkán jön rá, de olyankor nagyon romantikus
+ hűséges típus
+ támogató, motiváló, többet fejlődtem mellette a 3 év alatt mint azelőtt 20 évig
+ megbízható, a legjobb barátom is egyben
+ alkalmazkodó, nyitott a változásra, kompromisszumokra, ha kell
+ jól bánik a pénzzel, ügyesen spórol
+ borzasztóan szereti az állatokat, ami nekem prioritás volt, mert állatmentő vagyok és rengetegszer önkénteskedek is (pl ideiglenesen befogadok állatokat amíg gazdisodnak stb), van is már két közösen befogadott cicánk:)
- konfliktuskerülő mind velem szemben, mind a barátainál, mind a munkahelyén
- sokszor lábtörlőnek használják, mert mindig mindent elvállal, főleg munkában jellemző
- önbizalomhiánya van, folyamatosan próbál megfelelni mindenkinek, mert a szüleinek sosem volt "elég" amit nyújtott
- lusta, halogatós, főleg házimunkában, de végül megcsinálja, csak utolsó pillanatig húzza
- ha a sok konfliktuskerülés miatt egyszer "robban", azaz felgyülemlenek a dolgai, akkor hajlamos kiabálni, de hamar megnyugszik és elnézést kér
- ritkán találkozik a szüleivel, pedig idősek, mindig noszogatom...
- ha nyomasztja valami, általában csavarhúzóval kell kihúzni belőle, de szerencsére egyből észreveszem ha nyomja vmi a lelkét
Én 23L, ő 24F.
A kapcsolat 3 éves, ebből másfél éve élünk együtt, de az ismeretségünk kb. 8 éve tart.
Jó: Türelmes, elfogadó, kitartó
Rossz: Rendetlen, cigizik
jó: értelmes, lehet vele beszélgetni mindenről, dolgos, ezermester, segítőkész, nagyon tud szeretni és kimutatja, jó az ágyban.
rossz: irigy, nem ismeri el ha hibázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!