Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mik a kedvesed jó / rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a kedvesed jó / rossz tulajdonságai?

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Az egyes válaszoló egyébként arra gondolt szerintem, hogy nincs párja, és az, hogy nem is létezik, pozitívum, illetve negatívum is egyben... Bingo! 😁
2021. nov. 21. 11:41
 12/15 anonim ***** válasza:

+ mindig, mindenben számíthatok rá

+ kedves

+ érdeklődő

+ ritkán jön rá, de olyankor nagyon romantikus

+ hűséges típus

+ támogató, motiváló, többet fejlődtem mellette a 3 év alatt mint azelőtt 20 évig

+ megbízható, a legjobb barátom is egyben

+ alkalmazkodó, nyitott a változásra, kompromisszumokra, ha kell

+ jól bánik a pénzzel, ügyesen spórol

+ borzasztóan szereti az állatokat, ami nekem prioritás volt, mert állatmentő vagyok és rengetegszer önkénteskedek is (pl ideiglenesen befogadok állatokat amíg gazdisodnak stb), van is már két közösen befogadott cicánk:)

- konfliktuskerülő mind velem szemben, mind a barátainál, mind a munkahelyén

- sokszor lábtörlőnek használják, mert mindig mindent elvállal, főleg munkában jellemző

- önbizalomhiánya van, folyamatosan próbál megfelelni mindenkinek, mert a szüleinek sosem volt "elég" amit nyújtott

- lusta, halogatós, főleg házimunkában, de végül megcsinálja, csak utolsó pillanatig húzza

- ha a sok konfliktuskerülés miatt egyszer "robban", azaz felgyülemlenek a dolgai, akkor hajlamos kiabálni, de hamar megnyugszik és elnézést kér

- ritkán találkozik a szüleivel, pedig idősek, mindig noszogatom...

- ha nyomasztja valami, általában csavarhúzóval kell kihúzni belőle, de szerencsére egyből észreveszem ha nyomja vmi a lelkét

Én 23L, ő 24F.

A kapcsolat 3 éves, ebből másfél éve élünk együtt, de az ismeretségünk kb. 8 éve tart.

2021. nov. 21. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

Jó: Türelmes, elfogadó, kitartó

Rossz: Rendetlen, cigizik

2021. nov. 22. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

jó: értelmes, lehet vele beszélgetni mindenről, dolgos, ezermester, segítőkész, nagyon tud szeretni és kimutatja, jó az ágyban.

rossz: irigy, nem ismeri el ha hibázik.

2021. nov. 22. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
ki az a a 64%os elettelen nyomorek, aki mindenkit lepontozgat?! szanalmas.
2021. nov. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!