Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki mikor kezd el a barátnőjéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor kezd el a barátnőjével/ barátjával közösen fürödni? A párkapcsolat elején ez még nagyon erőltetett lenne?

Figyelt kérdés

2022. márc. 7. 15:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
A lábgomba ki újulásakor.
2022. márc. 8. 09:40
 22/27 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk ha még nem volt szex se és még nem láttátok egymást pucéran akkor biztos elég kellemetlen lehet - nálunk nem volt az.

Miért lett volna? Szex nem volt, de attól a zuhany alatt mást is lehet ám. Pl petting, csókolózás, stb.

Egyébként nagyon ritkán zuhanyzunk együtt, mert én 50 fokkal melegebb vízben szeretek, mint ő :D

2022. márc. 8. 18:08
 23/27 anonim ***** válasza:

Szinte minden exemmel közösen fürödtünk/zuhanyoztunk mindig.

Persze csak az első szex után.

2022. márc. 9. 03:10
 24/27 anonim ***** válasza:
58%
Mi az összeköltözés óta fürdünk együtt minden este, nem is tudom miért alakult így, de így lett:), sokszor szex lesz a vége, szóval mindketten szeretjük:)
2022. márc. 10. 00:24
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
ha büdi
2022. márc. 10. 00:25
 26/27 anonim ***** válasza:
61%

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor zuhanyoztunk együtt (nincs kád, így csak a zuhanyzó jöhet szóba). De nem valami komfortos, egyikünk mindig fázik, ha épp nem megy rá a víz.

Nekünk az átlagosnál nagyobb zuhanyzónk van, de foglalmam sincs, hogy egy sima zuhanyzóba hogy fér el két ember kényelmesen, anélkül, hogy valaki ne verje mindig valamilyét a falba és hogy férnek be egyáltalán, ha az egyik lehajol lábat mosni.

2022. márc. 10. 14:57
 27/27 anonim válasza:
Mi gyakorlatilag szinte az elso szeretkezes utan nem sokkal! Kadba fekudve (van benne viz id) sokat beszelgetunk aztan kulon kulon tisztalkodunk normalisan! Elojateknak is megfelelo akar ahogy elottem irta valaki de fontos, hogy van idod megismerni a masik testet is akar!
2022. márc. 14. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!