Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőjével nem csinál programot, de az egyik barátjával igen?
ez a szöveg hosszú, senki nem fogja elolvasni, és én sem teszem
csak röviden a lényeget kell leírni és nem regényt írni :)
Végig olvastam, ezekkel a korábbi suttyókkal ne törődj. A lényeg, hogy te valami hihetetlen főnyeremény csajszinak tűnsz így a leírás alapján. Sokkal, de mondom SOKKAL jobb embert érdemelnél. Ilyenkor baromira fel tud bosszantani, hogy egy ilyen nyomoronc lúzernek, aki úgy tűnik, hogy rettenetesen idióta és önző is ilyen odaadó barátnője van... Elképesztő. Miért vagy együtt vele? Szereted, hogy le se sz*r téged? Meg un téged? Ez neked jó? Hagyd el a fenébe, ezerszer jobb embereket találhatnál! Főleg, ha még csinos is vagy, akkor pláne. Ő meg játszon a gépével... Ilyet hát komolyan besz*rok már ezen a világon, hogy az ilyen surmók kifogják az aranyhalat, aki meg értékelni tudná az meg egyedül van.
Bocs hogy kicsit durva voltam.
"Végig olvastam, ezekkel a korábbi suttyókkal ne törődj."
Nemhiába írhattad ki, hogy "végigolvastam". Ha ezzel akarod magad felsőbbrendűnek mutatni, akkor jossz úton jársz, mert ez a viselkedés inkább egyfajta stréberségre utal. Más kérdésfeltevők egy pár mondatban is le tudják írni a lényeget, nem fárasztva a népet [esetleg elnézést kérnek, ha hosszabb lett]. A "suttyú" jelző inkább téged minősít, nem pedig az "előzőeket"
Na jó én ezt nem olvasom tovább, csak még idegesebb leszek. Hagyd ott, vissza se nézz, lépj túl rajta ez egy nyomoronc p*cs! Nyilván az előző barátnői sem bánták meg, hogy leléptek.
Őszintén szerinted mennyi az esélye annak, hogy egy ilyen veszedelmes f-a-s-z megváltozzon pozitív irányba? Szerintem nagy 0! Maximum ígérgetni tudná és annyi. Az idődet pocsékolod vele, egy olyan ember mellett telnek az éveid akivel nem lehet jövőt elképzelni sem. Egy kutyában több örömödet lelnéd és az garantáltan szeretne egy életen át...
Ha ezzel az emberrel együtt maradsz akkor meg is érdemled, hogy így kihasználjon és csak egy eszközt lásson benned ami kielégíti néha az igényeit...
"Már bocsi, hogy hozzászólok, de a stréberség nem 30 sor végigolvasásánál kezdődik! "
Igaz, nem is az volt a stréberség, hogy végig olvasta, hanem az, hogy kihangsúlyozta ezt, és ezzel kiemelte magát azok közül, akik nem olvasták végig, ráadásul, még minősítette is őket. Ez pedig stréberség, nézz utána a szó jelentésének, ha nem hiszed.
"Szimplán elolvasta, amit pl. Te nem tettél meg"
Így van, nem tettem meg, ez igaz.
"Ez nem olyan történet, amit lelehet írni 5 sorban! Ha nem akarod elolvasni, akkor legalább ne kritizáld a másikat,"
Mert mintha a kritika egy negatív dolog lenne...Mellesleg, nem azért kapott kritikát, mert végigolvasta, hanem azért, mert stréberül viselkedett. 5 sorban valóban nem lehetne leírni, de 5 mondatban talán igen. Ha valaki kíváncsi a részletekre, rákérdezett volna.
"Bocsi, ha túl hosszúra sikeredett és nincs kedved ezt sem elolvasni..."
Ugyan, semmi probléma ;-) De tényleg!
"nem akarok konfliktust egyébként, csak segítő válaszokat várok és nem akarom, hogy egymást marják az emberek! :"
Ennek örülök, még lehet, egyszer mégis végigolvasom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!