Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőjével nem csinál programot, de az egyik barátjával igen?
@Kérdező
Te pedig egy olyan leányzó, aki még arra sem képes, hogy szembe nézzen a problémákkal, hanem a fórumon lóg, és ismeretlen emberektől vár a saját életére megoldásokat. Ráadásul még mocskos is a szád ;-)
Egyéként tényleg komolyan gondoltam, hogy végigolvasom a kérdésed, de ezek után, megtarthatod magadnak a gondjaid, fotómodell kislány ;-)
12: Írtam Neked üzenetet is éjszaka, hogy ne vedd komolyan az utolsó írásomat, a "vicces genyót" nem sértésnek szántam egyáltalán! És igen, most már hagy akadjak ki rád a leveled és az írásod után: Eléggé normálatlannak tűnsz, te minek lógsz akkor itt fent? Ha valaki azt gondolja, hogy ne ismeretlenektől kérdezzek ilyet vagy lusta elolvasni, annak nem kötelező ideírnia, nem kell megmondani a tutit, mert nem éppen erre vagyok kíváncsi... És nem vagyok fotómodell, csak egy hobbi ;)
13: Nincs testvérem, egyke vagyok. Én is látom, hogy anyáskodok fölötte, de ezt ahogy látom, el is várja...
Anyuka pici fia. Az apucinak otthon nem sok szerepe lehet és eszerint viselkedik. Oldd meg magad a bajaid. Őt ne nagyon zargasd:) Ez jön le ebből.
Ha nálatok is ez ment gyerekkorodban, akkor jól ki fogtok jönni, mert csinálhatsz mindent ahogy akarsz:) Ő meg csinálja a saját dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!