Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Érdemes így együtt maradnunk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így együtt maradnunk? Ha igen, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Párom alkoholista. Sajnos ezt ki kell jelentenem. A reggelt már egy üveg borral és kísérővel kezdi. Így indul dolgozni. Ha meg szabadnapos a melóba... még rosszabb.

Szeretem őt és ha iszik is nem agresszív. De akkor is. Én nem ebben nőttem fel. Van rá megoldás, hogy kevesebbet igyon vagy teljesen elhagyja az alkoholt vagy már örökre így marad és jobb lelépni?

2022. febr. 26. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is alkoholista DE miattam 4.hónapja lerakta. Megmondtam hogy nem tolerálom annak ellenére hogy soha nem volt agressziv őt teljesen lelazitotta, sokkal felszabadultabb, vidámabb volt...pont ezert az elejen meg en is vettem neki italt :-( Aztan magatol mondta hogy leteszi mert én fontosabb vagyok...Remélem igy marad! Sokszor megdicserem, nem tiltom ha inna 1-1 poharral mert a tiltas nem jo, raadasul igy latja a kompromisszumkészséget is rajtam.
2022. febr. 26. 20:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Kulcsszavak:

Párom, alkoholista.

Döbbenetes, egyedülálló fordulat..

2022. febr. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!