Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Érdemes így együtt maradnunk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes így együtt maradnunk? Ha igen, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Párom alkoholista. Sajnos ezt ki kell jelentenem. A reggelt már egy üveg borral és kísérővel kezdi. Így indul dolgozni. Ha meg szabadnapos a melóba... még rosszabb.

Szeretem őt és ha iszik is nem agresszív. De akkor is. Én nem ebben nőttem fel. Van rá megoldás, hogy kevesebbet igyon vagy teljesen elhagyja az alkoholt vagy már örökre így marad és jobb lelépni?

2022. febr. 26. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi idősek vagytok, van gyerek?
2022. febr. 26. 19:22
 2/12 A kérdező kommentje:

30+.

Mindkettőnknek van gyerek de közös még nincs. (egyenlőre nem is tervezek).

3 éve vagyunk együtt és 6 hónapja élünk együtt.

2022. febr. 26. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
A függőségből nem lehet teljesen kigyógyulni, mindig ott van a kísértés.
2022. febr. 26. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell meghúzni a határt.

Nekem van alkoholista ismerősöm aki 12 év után szokott vissza.

2022. febr. 26. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Ha otthagyod akkor tuti nem szokik le róla!

Persze ez nem ok a tűrésre.

2022. febr. 26. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts minél előbb
2022. febr. 26. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom:( Tudom, nagyon szereted és csak a múltat hozod fel, hogy anno milyen jó is volt vele. De! Ez akkor volt, most most van. Sajnos eljön annak a pillanata is ,hogy esetleg kezet emel rád, meg akar félemlíteni! Nincs megoldás, nagyon kevés embernek sikerül lerakni a piát, hatalmas akarat erő kell hozzá! Már az is nagy szó ha beismerik! Hidd el drágám, tapasztalatból írom mind ezt neked, semmi rosszindulat nincs bennem! Jobban teszed, ha nem vesztegeted az éveidet és keresel egy hozzád valót! Élj úgy, hogy csak egyszer élsz! Vesztegetnéd az idődet erre vagy sem?
2022. febr. 26. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha nem vállalja be az elvonót teljes erőbedobással, akkor kalap kabát!
2022. febr. 26. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kidobnám. Aki magától nem akar leszokni, az nem is fog. És az aztán lókukira sem garancia, hogy most nem agresszív, ha iszik... apám tíz ivott úgy, hogy csak lelkileg terrorizált, fizikailag sosem, aztán egy ponton úgy elitta az agysejtjeit, hogy megrángatott. Ha nem szakítom meg vele az összes kommunikációt onnantól kezdve, a fene se tudja, meddig megy el. Ne akard, hogy a gyereked egy alkoholista mintáját lássa...
2022. febr. 26. 20:10
 10/12 MiszterKrissz ***** válasza:
78%
Sajnos ismerős a helyzet, most lett vége a kapcsolatomnak pont emiatt. Sokáig tűrtem, mert amikor nem ivott a világ legcukibb, legédesebb nője volt és minden rendben ment. Azt hittem tudok rajta segíteni de be kellett látnom hogy esélytelen. Voltak időszakok amikor keveset vagy egyáltalán nem ivott de ezek rövid ideig tartottak. Akármennyire is szerettük egymást ez éket ütött közénk. Segítséget nem fogadott el semmilyen formában sem. Borzasztó látni ahogy egy amúgy szép, okos igényes nő ennyire elmegy a rossz irányba. Én azt tudom javasolni, hogy szállj ki ebből a kapcsolatból. Ha le is tenné az sem garancia. Sok történetet láttam, hallottam amik nem happy end-el végződtek. Sajnálom.
2022. febr. 26. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!