Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes együtt maradnunk?
1 éve vagyunk a párommal együtt. A kapcsolatunk elejétől kezdve a szexre épült/épül mai napig. Mindent a szex irányít. A mi kapcsolatunkban ritka a "közös" programok (de ami van az jó) . Valójában sosem éreztem a nagy szerelmet és hogy vele élném le az életemet,viszont jól érzem magam mellette. Lehet a szexuális életünk miatt nem bírom elengedni és mert ő az első férfi az életemben (minden téren) . Lényegében nagyon ragaszkodom hozzá,de érzem hogy a szexen kívül nem épül a kapcsolatunk. Próbálkozunk,de a szex valahogy előtérben van. Ami nem lenne gond,de úgy érzem ez irányítja a kapcsolatunkat.
Mielőtt elkezdenétek hogy 1 év után kell ilyenre rájönnöm stb.
Ragaszkodom hozzá,fontos nekem mert ő az első,viszont nagy szerelem nincs az én részemről csak erős szeretet és ragaszkodás
N21
Hosszutavon biztos nem..vagyis nem jarnal jol, ha 40 evesen jonnel ra, hogy szexen kivul masra is szukseged van.
Mivel neked o az elso ez az egesz ertheto, deviszont hidd el,hogy a szex ezerszer jobb, ha a ket fel szerelmes egymasba. Egyelore nincs viszonyitasi alapod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!