Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Valentin nap ide vagy oda,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin nap ide vagy oda, nem erdemeltem volna egy kis szeretetet?!

Figyelt kérdés

Tegnap felkeltem korabban, agyba vittem a paromnak a reggelit, delutan korabban eljottem a munkabol, hogy a kedcenc kajait megcsinaljam neki vacsorara.

Vartam volna valami kedvesseget en is, de nemhogy viragot nem kaptam, de meg csak egy koszonomot se. Tudom mondta, hogy neki a valentin nem nem szamit, de nekem szamitott volna! Tenyleg nem lehet a masik kedveert egy kicsit erot venni magan? Az elso kozos valentin napunkon kaptam tole egy sziv tortat, azota semmi :(

2022. febr. 15. 12:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi nem szoktuk tartani, de általában egy szív alakú csokit vagy ilyen kis apróságot szoktam neki venni. Na idén ez kimaradt, mert időm se volt rá, meg amúgy is úgy voltam vele, hogy nem is érdekel az egész. Erre otthon várt egy hatalmas csokorral... Mondom szuper, hogy eddig egyszer sem, most meg én nem vettem semmit :D

Egyikünk sem akadt fenn ezen. Bár mi a sima hétköznapokban is meg szoktuk lepni egymást, virágot is szoktam kapni csak úgy, de volt már rá példa, hogy egy egyszerű kedd délután kaptam egy ékszert csak úgy, mert na

Szóval nem kell ezt dátumokhoz kötni szerintem, a lényeg, hogy szeretitek egymást

2022. febr. 15. 15:12
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
És ilyeneknek jut nő...
2022. febr. 15. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!