Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt élnek a párjukkal azok hogyan lepik meg egymást? Pl. Valentin-napon?
Semmivel, giccsmnnep az egész.
Max.felmegyünk a Lindenhofra egy sörrel, mert onnan gyönyörü a város.
Mi tavaly elutaztunk wellnessezni...bár nekünk pont február 14-én van az évfordulónk. :)
Idén esküvőnk lesz, így nem tervezünk nagy dínom dánomot...szerintem elmegyünk fürdőbe, meg vacsizni egyet valahová...:) szabadnapot vettünk ki aznapra, úgyhogy nekünk már ez is luxusnak számít. :)
Egyszer csináltam neki egy videót...a közös illetve a kedvenc képeinkből, összevágtam a kedvenc zenéinket, írtam kis cukiságokat is hozzá, és rátettem egy pendrive-ra. Úgy vártam haza a munkából, hogy a pendrive már be volt dugva a Tv-be, gyertyákat gyújtottam és meztelenül ülve vártam az ágy közepén...:) Eléggé odavolt...:)
süteményt sütök,férfitól virágcsokor,vagy 1 szál virág bonbon szép ajándék esetleg plüss maci,valentin napi ajándék
fényképes album ,vagy fényképes video össze állítása is szép!
Ezek szerintem szép ajándékok,jelképesek de jók!
csirkepörkölt csőtésztával! :)
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!