Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez milyen valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen valentin nap?

Figyelt kérdés
Hétfőtől szombatig mindig este 8-kor jár haza a párom. Ma jó lett volna ha egy kicsit foglalkozik velem de nem. :( Tegnap kaptam tőle a mai nap alkalmából egy szál rózsát.Vettem egy szexi rucit gondoltam este meglepem de totál elvette a kedvem.Ma főztem mostam takarítottam amikir végre végeztem.... csak nyomkodja azt a sz.r telefonját. Le sem szar. :( Ő 38 én 30
2016. febr. 14. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
őt nem izgatja a valentin nap ennyi, meg úgy semmi sem
2016. febr. 14. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Mások meg vízhet próbálnak jutni vagy éppen egy földcsuszamlás vagy vulkánkitörés elől menekülnek. 21/F
2016. febr. 14. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem csak a Valentin nappal vannak gondok, hanem a kapcsolat alapjaival, az érdeklődő, őszinte, egyenes kommunikációval. Nem sok jót jósolok nektek. :/
2016. febr. 14. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Érzéketlen pasas,azt gondolja a virággal le is tudta a kötelességét.Azt is csak azért adta,hogy ne érhesse szó a ház elejét,úgy gondolja ez több mint elég jövő Valentinig.
2016. febr. 14. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Azért mégis csak vett egy szál rózsát! Szerintem kapd elő a rucit, nem baj ha épp a telefonját nyomkodja, annál nagyobb meglepi lehet. Ha esetleg nem úgy fogadná, akkor viszont meg kell hogy beszéljétek, hogy mást jelent neked és neki a Valentin nap, így legközelebb nem jelentkezik ilyen félreértés. Én szurkolok! Csak pozitívan!
2016. febr. 14. 15:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! :) úgy lesz :)
2016. febr. 14. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nem csinál nagy ügyet ebből a hülye napból, mit hisztizel?
2016. febr. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!