Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan társkereső oldal, ahol anyagi szempont alapján keresel társat? pl. közösen fizetitek a lakbért, a kaját, hogy többet tudjatok félrerakni a saját céljaitokra, tehát ilyen érzelemmentes érdekkapcsolatra gondolok.
A válaszokból kiindulva felülírnám a kérdésem:
Van olyan oldal, ahol olyan hírdetések vannak akik lakótársat keresnek a leendő lakótárs szokásai, tulajdonságai alapján?
Szerintem nincs. Háziállatra lehet szűrni általában, meg a legtöbb hirdetésnél kiírják, hogy diák legyen a másik, ne dolgozzon(gondolom ez bulizási szokások miatt), vagy hogy tudjanak haverkodni..
Nem is tudom, hogy gondolod, olyan szűk a piac ilyesmire.. Ez lakótárs, nem haver kereső. Előbb haverkodj, utána költözzetek össze, ha olyat akarsz, akivel haverkodni is tudsz. Vagy ugye koli, ahonnan sokan mennek közös albiba ismerőssel.
Nincs és igény hiányában el is fog maradni. Ha nagyon ilyet akarsz, hívogass fel párat és említsd meg, neked mi fontos. Ahonnan nem hajtanak el, az lesz a neked való.
Emlékszem nálunk nem volt fűtés sokszor, mert a lakótárssrác spórolt, és nem volt hajlandó a fűtés felét fizetni, ami szerinte felesleges ugye, de a lakás meg elkezdett penészedni, nyilván az ablakot sem lehetett kinyitni, mert kimegy az a kis meleg is:D
Írogasd az emaileket, telefonálgass, hátha találsz ilyet.
24
Csak ha a másik nemet hibáztatod a saját sikertelenséged miatt...
29
80kg vagyok, (igaz, nem pattanasos) és minde ujjamra akad 5 pasi...
Kerdező:
Ilyen nőt nem fogsz talalni lakótarsnak. Az ilyen kaliberü nők, akiket te akarsz, ingyen kapnak lahatást, havi apanazst, szexet!
TE, mit tudsz nyujtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!