Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret egyáltalán vagy csak ki használ?Nővérem szerint csicskáztat a párom.
Nem tudom, a 19-es hogy csinálja (és tudom, senki nem kérdezett engem), de biztos vagyok benne, hogy nem csak ő, de sokan mások is megcsinálják, vagy te még soha nem találkoztál egyedülálló anyával? Aki otthagyta a házasságát, mert nem becsülték meg vagy valamiért nem működött?
De egyébként ha te azért nem szakítasz a pároddal, mert a gyerekeidet akkor nem tudnád eltartani, ezek szerint ha már nem fognak tanulni, elhagyod a párod?
Na kezd már alakulni a sztori. A 10-es kommentedben még főállású anya voltál és a vállalkozásba csak "besegítettél". A fő kérdésben meg eleve azt sérelmezed, hogy neked kell vinned a háztartást (főállású anyaként nem ez a dolgod?), és a párod kényszerít hogy segíts még pluszban a vállalkozásban (ha az a munkahelyed, akkor persze, hogy dolgoznod kell).
Na most előbb dönts el, hogy mi a bajod és utána találd ki köré a kamu történetet.
Akkor mégsem főállású anya vagy?
Hát igen, a kitalált kamuba könnyen belezavarodik az ember.
Inkább az a baj, hogy sokat dolgozol és fizikailag fáradt vagy, vagy az, hogy kritizál, csúnyán beszél veled, nem becsül meg?
Ahogy az utolsó hozzászólásodban írtad, az már más (bár eddig máshogy fogalmaztál, szerintem a hozzászólások hatására változtattál a 100 % panaszkodás hozzáállásodon), szerintem te okos vagy, mert pontosan látod, hogy te ezen nyersz is. Érdekből vagy vele, amivel nincs semmi baj, minden ember így él, nyerni akar egy üzleten, nem veszíteni. Te ezen még mindig többet nyersz szerintem, mint veszítesz, máskülönben kilépnél.
"19-es te hol dolgozol és hogyan tartod el a gyerekeidet egyedül?"
Nincs gyerekem, de pontosan ezért ha vállalok csak 1 lesz, nem 3 mert tudom hogy nem tudnék 3at eltartani egyedül. Felnőtt ember vagy, felelősségteljesen kellett volna gondolkodni.
Összejöttél ezzel az emberrel 25 évesen 3 gyerekkel úgy, hogy a legkisebb akkor született, vagy max 1 éves volt ha most elsős. Ha akkor neki dolgoztál már és úgy képes voltál a 3 gyerekkel, akkor azóta mi történt? Vagy a gyerekek apja mellett félre mentél és a biztos anyagiak miatt maradtál.
Valamit valamiért, te ezt választottad. Az, hogy a pasid egy jellemtelen bunkó, ebben a sztoriban mindegy. Neked van 3 gyereked meg egy férfinak, akiről nem írsz semmit. A ti dolgotok eltartani és felnevelni a gyerekeket. Vagy erre nem gondoltál, mikor szép sorba megszülted őket a nullára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!