Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan lány aki szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki szeret parancsolgatni férfiaknak és csicskáztatni?

Figyelt kérdés
2018. dec. 21. 08:04
 1/8 anonim válasza:
100%
porszívózzál te kutya !!!!!
2018. dec. 21. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyám, de ő már elmúlt 80. :-)
2018. dec. 21. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, a férfinak a konyhában a helye főzzön mosson takarítson

Elégítsen ki mindig és úgy ahogy én akarom mindig legyen orgazmusom

2018. dec. 21. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

A „van itt” alatt mire gondolsz konkrétan?

Mert ha erre az oldalra, akkor hidd el nekem, hogy van.

Egyébként meg én is szeretem a parancsolgatós lányokat, mert nekem aztán mondhatnak bármit is, az lepereg rólam.

2018. dec. 21. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én nem parancsolgatok, de nem is tűröm el ha engem akarnak irányítani.
2018. dec. 22. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Régen voltam olyan lánybuliban, ahol elkezdtek velem felelsz-vagy-merszezni, és "érdekes módon" folyton csak engem szivattak, nem egymást. Persze hamar lejött nekem is, hogy mire megy ki a játék, amikor ikszedszer is már megint nekem kellett laposkúsznom, kezet csókolnom, négykézláb lábtartóként "szolgálnom", de nem is kellett mondani, hogy nekem is tetszik a játék... :D
2018. dec. 27. 09:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Én olyan nőt keresek aki tudná ezt csibálni..nagyon meghálálnám
2018. dec. 27. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyanyámat kérni sem kell, eleged is lenne belőle, soha többé nem akarnál olyan nőt. :-D
2018. dec. 27. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!