Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem szereti a macskát vagy kutyát az nem való melléd
jól gondolom?
Figyelt kérdés
Csak elméleti kérdés
Mert ha otthon magadnál tartod őket és olyan a párod aki viszont nem szereti őket nem érdemes vele együtt élni mert nem viselné gondjukat jól mondom?
Én kicsit megfordítom a kérdést, személy szerint nem élnék egy lakásban kutyával/macskával, legfeljebb olyan állattal, aminek van egy jól behatárolható helye, ahonnan csak akkor jön ki, ha kiengedem (hörcsög, hal, madárpók...) Ezt én tudom magamról, nincs bajom egyébként az állatokkal, de nem tudnék ilyen közel élni egyhez sem. Ennélfogva nem költöznék össze olyasvalakivel, aki kutyával/macskával él együtt, mert zavarna az állat, nem tetszene, hogy adott esetben nekem kell róla gondoskodni stb.
2022. febr. 9. 18:24
22/29 anonim válasza:
Én is mint a #21. Nincs kisállatom, nem is szeretnék. Az se igazán tetszik ha a barátaink magukkal hozzák a kutyájukat mikor vendégségbe jönnek, de hát mit tehetnék, nem tudják kire bízni, így elviselem. Nincs bajom az állatokkal, szomszéd kutyára is szívesen vigyázok pár órát, sétáltatom ha kell, de tartósan nem tudnék velük élni, túlságosan szeretem magam körül a rendet, tisztaságot. Így nálam olyan partner, akinek háziállata van, nem jöhetett szóba. Szerintem ez pont ugyanolyan mint a gyerek. Úgy értem, ebben nem lehet kompromisszumot kötni. Az állattartó féltől nem elvárható hogy összeköltözéskor mondjon le az állatáról, hiszen felelősséggel tartozik iránta, szereti, gondoskodik róla. Ugyanakkor a nem állattartó féltől sem elvárható hogy a másik fél kedvéért változtasson a hozzáállásán és kényszerűen elviselje az állatot a lakókörnyezetében.
2022. febr. 9. 18:48
23/29 A kérdező kommentje:
Ez igaz
2022. febr. 9. 19:03
24/29 anonim válasza:
"túlságosan szeretem magam körül a rendet, tisztaságot. " Háziállattal is meg lehet oldani a rendet és a tisztaságot, ezt csak úgy offként mondom. Kicsit lekezelőnek érzem. Nem egyszer hallottam már ilyen kijelentést (nem lesz állatom, mert szeretem a rendet, tisztaságot, kb. feltételezve, hogy akinek van az koszos lehet), főleg olyan emberek szájából, akiknél csak látszat tisztaság volt, de a kb. 1000 éves mosogatószivacs nem zavarta. Én például nem engedem ágyba a kutyát, sem kanapéra, naponta porszívózok és minden egyes kutyasimogatás után kezet mosok, mert mániás vagyok. És soha nem vinném vendégségbe olyan helyre, ahol a házigazdát zavarhatja.
2022. febr. 9. 21:16
25/29 anonim válasza:
Komolyan ebbe a kifejezésbe kellett belekötni? Én nem kötöttem bele senkibe, nem néztem le senkit, csak leírtam a véleményem. Igen, sajnos az én tapasztalatom eddig az volt, hogy ahova elmentem és állat volt, nem volt tisztaság. Vagyis de, ahogy írod, látszat tisztaság volt és ahogy beléptem az ajtón, megcsapott a kutyaszag, mert noha a kutya tiszta volt, a fekhelye és a játszószőnyege nem volt kell őrendszerességgel tisztítva, legalábbis ezt mondta egy másik kutyás ismerősöm mikor megemlítettem ezt a dolgot és rákérdeztem, mikor lehet. Örülök ha van kivétel nyilván, de én a saját tapasztalatomból indultam ki. A látszat tisztaságról meg annyit hogy én kutya nélkül is naponta porszívózok, 2 naponta felmosok, a mosogatószivacsot pedig 3 hetente kicserélem.
2022. febr. 9. 22:36
26/29 anonim válasza:
Valóban nem való hozzám az ilyen. 10 éves korom óta mindig volt kutyám, nagyon szeretem őket, számomra fontosak!
Mikor a már férjemmel összejöttünk 3 is egyszerre. Nagyon szerette őket amíg éltek, sokat játszottunk velük mindjetten. Én nem tudnék olyan férfit szeretni, tisztelni aki nem szereti a kutyákat. Az akkori kutyusaim már megöregedtek, elmentek... Együtt sírattuk meg és temettük el őket:(.
Azóta pedig közösen fogadtunk örökbe egy kiskutyát, ő már elmúlt 2 éves és imádjuk:)
36/N
2022. febr. 9. 23:18
27/29 anonim válasza:
#14 köszi:) hááát, főnöknek nevezni őket túlzás, elég beszari mindkét srácom :D mondjuk nem volt honnan "tanulniuk" mert egy kertbe bedobva találták őket pár hetesen, szóval anyuka és tesók nélkül nőttek fel, csak egymásnak voltak világ életükben. de engem sosem zavart, hogy felmennek ide-oda, meg hogy velem alszanak, sőt, néha mikor a nappaliba alszanak mérgesen átmegyek a hálóból és behozom őket, hogy márpedig nincs külön alvás. :D de én elfogadtam, hogy már már kattosan viselkedek velük, nekem így jó, másra sosem fogom ráerőltetni úgyse
2022. febr. 10. 14:17
28/29 anonim válasza:
Allergiás vagyok mindkettőre, párom lakótársának van macskája, így csak egyszer voltam nála, másnap délig rosszul voltam. Úgyhogy sajnos nálam nem jöhet szóba az állattartás. Ettől függetlenül én szeretem a kutyákat és a macskákat is, de csak távolról :D
2022. febr. 16. 22:41
29/29 anonim válasza:
Aki az állatokat szereti rossz ember nem lehet:)
Amugy a legtöbb ember alapból nem szereti a kutyákat,csak a saját kutyáját szereti, mondjuk.
Engem nem zavar, de akkor őt az se zavarja ha en majd befogadok egy cicát, mert én állat nélkül élni se bírnek😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!