Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem szereti a macskát vagy kutyát az nem való melléd jól gondolom?
Csak elméleti kérdés
Mert ha otthon magadnál tartod őket és olyan a párod aki viszont nem szereti őket nem érdemes vele együtt élni mert nem viselné gondjukat jól mondom?
Engem nem erdekel ki szereti ki nem.
En gondozom en szeretem. Más meg azt csinal amit akar.
Én macskás nővel biztosan nem ismerkedek meg, bele sem kezdek.
És nem viccből mondom, de erősen allergiás vagyok rájuk főleg ha egy lakásban/házban vagyok velük, az orrom kezd el folyni végül levegőm is alig van. Ergo macskás nő nálam alapból kizárva.
Kutyásokkal már kevesebb a probléma. Csak a hálószobában az ágyunkon ne legyen ha együtt élünk. Amúgy gondozom szívesen.
Volt egy kutyás barátnőm, eleinte kicsit nehezen barátkoztam meg azzal a ténnyel , hogy bent van a házban, én vidéken nőttem fel és a kutyák csak télen voltak bent a garázsban.
Persze ennek a lánynak kicsi kutyája volt az úgy még jobb volt :)
8: Uhhh az kemény, sajnálom. :(
Én nekem csak egy keresztes a macskaallergiám, de imádom őket nagyon és bevállalom (kompromisszum az 1, ebben az esetben) és hála az égnek eddig olyan nőkkel hozott össze a sors akik minimum csípték a kis manókat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!