Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki nem szereti a macskát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem szereti a macskát vagy kutyát az nem való melléd jól gondolom?

Figyelt kérdés

Csak elméleti kérdés

Mert ha otthon magadnál tartod őket és olyan a párod aki viszont nem szereti őket nem érdemes vele együtt élni mert nem viselné gondjukat jól mondom?

2022. febr. 9. 16:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
55%

Engem nem erdekel ki szereti ki nem.

En gondozom en szeretem. Más meg azt csinal amit akar.

2022. febr. 9. 16:49
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Nemcsak azért, mert nem viselni a gondjukat, sokkal inkább azért, mert aki nem szereti az állataimat, az elviselni sem fogja őket hosszútávon. Aztán vagy az van, hogy nonstop megy a rinya, hogy miért csinálhatja ezt, miért azt, vagy nyel jó hosszú ideig, aztán egyszercsak kirobban. Nekem meg ez a hátam közepére se kéne. Van elég ember, aki nem akar állatot, ahogy olyan is, aki akar: érdemes inkább a saját csoportból válogatni.
2022. febr. 9. 16:50
 3/29 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem árt ha kedveli őket, hiszen ha együtt élünk, jön a macski is, ráadásul ő már korábban is velem volt. Nem muszáj rajongania értük, de kell egy adag elfogadás velük szemben.
2022. febr. 9. 16:54
 4/29 A kérdező kommentje:
Értem hát igen aki mondjuk meg eteti itatja már egy jó pont nem muszáj simogatni is
2022. febr. 9. 16:56
 5/29 anonim ***** válasza:
74%
azok kevésbé jó emberek..
2022. febr. 9. 16:56
 6/29 anonim ***** válasza:
81%
Nálam/nálunk mindég volt cicó. Aki nem szereti az állatokat, azzal nem nagyon tudok mit kezdeni, elég nagy inkompatibilitási faktor, szerintem.
2022. febr. 9. 16:58
 7/29 A kérdező kommentje:
Hát igen lehet van ilyen ember is meg lehet van aki imája imádja őket nagy a világ lehet találni mindkét féle embert
2022. febr. 9. 17:01
 8/29 anonim ***** válasza:
49%

Én macskás nővel biztosan nem ismerkedek meg, bele sem kezdek.

És nem viccből mondom, de erősen allergiás vagyok rájuk főleg ha egy lakásban/házban vagyok velük, az orrom kezd el folyni végül levegőm is alig van. Ergo macskás nő nálam alapból kizárva.

Kutyásokkal már kevesebb a probléma. Csak a hálószobában az ágyunkon ne legyen ha együtt élünk. Amúgy gondozom szívesen.

Volt egy kutyás barátnőm, eleinte kicsit nehezen barátkoztam meg azzal a ténnyel , hogy bent van a házban, én vidéken nőttem fel és a kutyák csak télen voltak bent a garázsban.

Persze ennek a lánynak kicsi kutyája volt az úgy még jobb volt :)

2022. febr. 9. 17:05
 9/29 A kérdező kommentje:
Elhiszem nem könnyű az együttélés
2022. febr. 9. 17:07
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

8: Uhhh az kemény, sajnálom. :(

Én nekem csak egy keresztes a macskaallergiám, de imádom őket nagyon és bevállalom (kompromisszum az 1, ebben az esetben) és hála az égnek eddig olyan nőkkel hozott össze a sors akik minimum csípték a kis manókat. :)

2022. febr. 9. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!