Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki nem szereti a macskát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem szereti a macskát vagy kutyát az nem való melléd jól gondolom?

Figyelt kérdés

Csak elméleti kérdés

Mert ha otthon magadnál tartod őket és olyan a párod aki viszont nem szereti őket nem érdemes vele együtt élni mert nem viselné gondjukat jól mondom?

2022. febr. 9. 16:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

Nekem (23L) két macskám van, akiket teljesen egyedül gondozok az albérletemben most is és én személy szerint képtelen lennék olyannal összejönni, aki nem macskás. Ennek egyszerű az oka, éjjelente velük alszok, napközben home officeból velük a kanapéról dolgozok, rengeteget játszok velük, nem zavar ha főzés közben néznek a pultról meg ilyesmi. A legnehezebb, legrosszabb, legstresszesebb időimben is itt voltak nekem, rendkívül alkalmazkodó állatok amúgy (bántalmazó kapcsolatból szakításkor konkrétan menekültünk a lakásból, hordozóval, mindennel együtt, és 1 hét alatt megszokták az új helyet, új életet)...

Emellett pedig önkénteskedni is szoktam, idigazdi vagyok, tehát ha menhelyek befognak kóbor cicát és mondjuk nincs helyük hova rakni, akkor ideiglenesen (ált. 1-2 hét) befogadom és segítek gazdit találni neki.

Ezt a "hobbit" se tolerálná sok férfi, de nem sietek sehova, biztos eljön majd valaki az életemben aki hasonlóan szeretni fogja a két szőrmókomat, mint én. :)

2022. febr. 9. 17:12
 12/29 Noren1989 ***** válasza:

Én speciel 3cecàval lakom együtt. Érdekes módon, kizàrólag olyan nőkkel volt dolgom az elmúlt 6évben, akik szeretik őket.

Amúgy egy enyhébb allergiàm nekem is van, de ennek ellenére megszoktam őket, nem vàltanak ki reakciót.

2022. febr. 9. 17:15
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nincs állat a lakásban. Szeretem az állatokat, nekem is van kutyám, macskám de ha zárt helyen vagyok velük akkor elkezdek trüsszögno, be vörösök a szemem, és kapar a torkom. Próbáltam már és macskatol is és kutyától is ez jött ki belőlem. Gyógyszert még nem fogok szedni életem végéig miatta. Aki ezt megérti megérti aki nem az nem. Sajnálom.
2022. febr. 9. 17:15
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

11: Respekt! 🤗

Akkor látom nálad IS ők a főnökök. 😅 Én már kaptam meg azt, hogy túlságosan el van kényeztetve a kisasszony. Nem is. :P

2022. febr. 9. 17:18
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat! 🙂
2022. febr. 9. 17:18
 16/29 A kérdező kommentje:
Én is szeretem mindkettőt a kutyákat és macskákat is igaz két kedvenc kandúrom nem él már sajnos meg két kedvenc kutyám se néha össze vesztünk de aztán nap végére joba lettünk azt se bánom ha egésznap velük vagyok mert szeretem figyelni őket játszani velük
2022. febr. 9. 17:21
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
Szeretem az állatokat, de nem akarnék együtt élni a lakásban állatokkal. Max. olyannal, aminek van terráriuma, és nem mászkál össze vissza. De az meg olyan... természetellenes, hogy szegénynek csak annyi helye van. Madarat akartam sokáig, de egy madár kalitkában olyan szomorú látvány.
2022. febr. 9. 17:21
 18/29 A kérdező kommentje:
Hát igen
2022. febr. 9. 17:22
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond, hogy nem gondozza, azt megteszem en. De idegesito lenne, ha hisztizne a kutyamra, fajna, ha fintorogna ra, lelokne a kanaperol vagy csak ugy siman nem lenne hajlando megszeretgetni s kutyamat, amikor o annyira szeretne. Tehat sokkal jobb, amikor a masik is szereti. En ugyan kutyas vagyok, de pl ha macskassal hozna ossze az elet (mar volt ra pelda), akkor tudom, hogy a cicajat is ugyanugy imadnam, dogonyoznem, ha latnam, hogy nincs vize adnek neki, ha jatszani akarna akkor jatszanek vele.
2022. febr. 9. 17:42
 20/29 A kérdező kommentje:
Értem
2022. febr. 9. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!