Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem szereti a macskát vagy kutyát az nem való melléd jól gondolom?
Csak elméleti kérdés
Mert ha otthon magadnál tartod őket és olyan a párod aki viszont nem szereti őket nem érdemes vele együtt élni mert nem viselné gondjukat jól mondom?
Nekem (23L) két macskám van, akiket teljesen egyedül gondozok az albérletemben most is és én személy szerint képtelen lennék olyannal összejönni, aki nem macskás. Ennek egyszerű az oka, éjjelente velük alszok, napközben home officeból velük a kanapéról dolgozok, rengeteget játszok velük, nem zavar ha főzés közben néznek a pultról meg ilyesmi. A legnehezebb, legrosszabb, legstresszesebb időimben is itt voltak nekem, rendkívül alkalmazkodó állatok amúgy (bántalmazó kapcsolatból szakításkor konkrétan menekültünk a lakásból, hordozóval, mindennel együtt, és 1 hét alatt megszokták az új helyet, új életet)...
Emellett pedig önkénteskedni is szoktam, idigazdi vagyok, tehát ha menhelyek befognak kóbor cicát és mondjuk nincs helyük hova rakni, akkor ideiglenesen (ált. 1-2 hét) befogadom és segítek gazdit találni neki.
Ezt a "hobbit" se tolerálná sok férfi, de nem sietek sehova, biztos eljön majd valaki az életemben aki hasonlóan szeretni fogja a két szőrmókomat, mint én. :)
Én speciel 3cecàval lakom együtt. Érdekes módon, kizàrólag olyan nőkkel volt dolgom az elmúlt 6évben, akik szeretik őket.
Amúgy egy enyhébb allergiàm nekem is van, de ennek ellenére megszoktam őket, nem vàltanak ki reakciót.
11: Respekt! 🤗
Akkor látom nálad IS ők a főnökök. 😅 Én már kaptam meg azt, hogy túlságosan el van kényeztetve a kisasszony. Nem is. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!