Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nyomkodja párom folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyomkodja párom folyton a telefonját?

Figyelt kérdés

A lenyeg röviden, amiért a kérdést feltettem:

A párom mindennap kora reggeli órákban mikor mások alszanak, illetve késő esti órákban mikor már én alszok mindig telefonozik. Emellett minden készülékét jelszóval védi, mintha lenne valami titkolni valója. Pedig nem is szoktam piszkálni a cuccait.

Szerintetek én gondolom túl, hogy lehet valaki más is a háttérben vagy csak ennyire telefonfüggő?

2022. jan. 29. 10:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Amikor tehetem és is nyomkodom, újjlenyomat azonosítás van és nincs semmi rejtegetni valóm az asszony előtt. Munkába is ezt hordom, ha valaki ellopja nem tud bejutni a telefonba.
2022. jan. 30. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!