Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindig a telefonját nyomkodja és úgy érzem ezért nem kapok kellő figyelmet? Ez már a mai kor népbetegsége?
Vannak emberek akiknek nem való a telefon és a társai. Ahogy ránéznek megszűnik számukra a külvilág.
Ahogy tapasztaltam sok mindent nem lehet velük kezdeni csak ha rájuk ordítasz vagy pedig ha rendesen megbeszélitek az egészet és akkor talán lesz valami eredménye.
Attól hogy manapság többen csinálják ezt a beteg dolgot, még ugyanúgy nem normális.
De én is látom mekkora a különbség akár csak néhány év korkülönbség esetén is. Én 26 éves vagyok, nekünk még akkor lett okostelefonunk először, amikor érettségiztünk. A néhány évvel fiatalabbak meg már ezzel nőttek fel egész tizenéves korukban. Az én generációm sem szent, de a fiatalok között már pár év korkülönbségnél is nagyon látható a különbség (internet, facebook, insta, stb. általi elb*@szottság szempontjából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!