Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nyomkodja párom folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyomkodja párom folyton a telefonját?

Figyelt kérdés

A lenyeg röviden, amiért a kérdést feltettem:

A párom mindennap kora reggeli órákban mikor mások alszanak, illetve késő esti órákban mikor már én alszok mindig telefonozik. Emellett minden készülékét jelszóval védi, mintha lenne valami titkolni valója. Pedig nem is szoktam piszkálni a cuccait.

Szerintetek én gondolom túl, hogy lehet valaki más is a háttérben vagy csak ennyire telefonfüggő?

2022. jan. 29. 10:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%

Utobbi

Ha lenne vki a hatterben azzal napkozben irkalna mikor nem vagy jelen.

2022. jan. 29. 10:41
 2/21 anonim ***** válasza:
71%

Hulye lepontozok

Aki félrejár csal, vagy másokat fuzoget, az nem hulye hogy majd a parja mellett áll neki pötyögni

2022. jan. 29. 10:53
 3/21 anonim ***** válasza:
33%
ezt a posztot a RAID SHADOW LEGENDS támogatta, a legjobb telefonos RPG
2022. jan. 29. 11:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem lehet semmit mondani, de az egyes által írt nem állja meg a helyét. Simán fognak melletted is beszélni azzal akivel kavar vagy alakul valami, esetleg már van is kettejük közt több. Rengeteg ember van akinek ez adja az izgalmat, hogy a jelenlétedben is "mer" hülyének nézni és még jobban azt hiszi hogy mindent irányít.

Csak a telefonhasználatból nem tudsz kiindulni, de ha úgy érzed máshogy viselkedik, furcsa, akkor nem biztos hogy véletlen jött fel benned ez a kérdés.

2022. jan. 29. 11:31
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
Népbetegség.
2022. jan. 29. 11:34
 6/21 anonim ***** válasza:
63%
Ahol telefonnyomkodás van,ott az esetek nagy többségében akad több is, amiről nem tudsz. Kettős életek, titkok, manipulációk. A másik meg élvezi a gyengeségedet és hogy hülyének nézhet.
2022. jan. 29. 12:06
 7/21 anonim ***** válasza:

Mivek jelszóval védi,így gyanus hogy más nőkkel beszélget.

Én is sokat nyomkodom a telefont. (sportfogadás,tiktok,facebook ilyenek,de csak akkor mikor nincs a szobába,mert unatkozom. De ha véletlen meglátja akkor is megkérdezi,hogy mi az? mi olyan fontos?

Lényeg,hogy tudja,nekem nincs kódolva a telefonom,és nem is tartom magamnál, direkt,ha úgy van,bele nézhet. Nekem ez az alap.

2022. jan. 29. 12:10
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
A kérdező azt írta hogy mikor ő már alszik, szóval simán lehet akkor a neten cseverészni meg egyéb. Nem értem kben az embereket, a neten élnek és konkrètan rá is mehet egy kapcsolat emiatt. Amúgy meg azt mondom aki állandóan cipeli magával a telót plusz éjszaka netezget, az nem hiszem hogy híreket olvas. Addig fogsz ezen őrlődni, amíg hozzá nem jutsz a telójához. Csak akkor meg te leszel az erkölcstelen. Az okostelefon meg a social media kinyitotta kettős élet kapuját elég rendesen. Nem te leszel az első meg utolsó ember aki belenézve a másik telójába rádöbben hogy hazugság az élete. Akkora egy szar ez a világ b+
2022. jan. 29. 12:13
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nálunk is úgy van, hogy az én telomat nyugodtan megnézheti bármikor, mert nincs titkolni valóm. Én is csak akkor telefonozok mikor nincs mellettem. Ellenben ő mindig magánál hordja, kóddal van védve és mindig nyomkodja. Ha megkérdezem mi olyan érdekes a telefonon? Mindig azt mondja semmi és egyből elrakja.

2022. jan. 29. 12:14
 10/21 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetne kideríteni normális módon, hogy ne bántsam meg a páromat hogy mi állhat ez a sok telefon nyomkodás mögött?
2022. jan. 29. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!