Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora probléma hogy nem szeretnék vele aludni?
Ezt tök bírom, mikor jönnek az "hát én nem tudnék x vagy y csinálni". Kit érdekel, hogy neked milyenek a megszokásaid? Nem mindig nagunkból kell kiindulni. A kérdés az, mi erre a helyzetre a megoldás, és az nem hasznos válasz, hogy "én így vagy úgy szeretem". A másik meg, ha a kérdező így szeret aludni, az ő dolga. Kik vagytok ti, hogy eldöntsétek, szerelmes e? Uh b+, azért sokszor tényleg elég beszűkült látókörűen az emberek. De nagyon.
Kérdező, ezt le kell ülni és meg kell beszélni. Mond el higgadtan, értelmesen, hogy mit nem élvezel a közös alvásban. Lehet segít, de a kipihentségnél akkor sincs fontosabb. És igen, sok feszültséget szül a kapcsolatban a kialvatlanság.
Mi sem alszunk együtt, mondjuk mi azért, mert odaszoktatta a gyereket, aztán mikor a második akkora lett, hogy már tudott járni folyton jött ő is, így át kellett költöznie a másik ágyra. Őszintén szólva engem a gyerekek is nagyon zavarnak, de sajnos ez van amíg nem tudunk házat venni.
Gyerekek előtt is utáltam ha együtt kellett aludni, messze lakott, így muszáj volt, de a volt párom szerencsére közel, így vele a 7 év alatt talán 3x ha együtt aludtam 🙏
Ez nem szerelem-nem szerelem téma, az ember szrni sem szeret úgy, ha ott van valaki mellette...
19-es, azt tanácsoltam, hogy beszéljék meg normális keretek közt HA eddig még nem tették meg. A kérdezőnek meg szíve joga szakítani, ha nem tudnak kompromisszumot kötni. Ha nem szeretné, meg se próbálna erről tárgyalni. Márpedig akkor a kérdés sem íródott volna ki.
Ha pedig nem jutnak közös nevezőre, szakít. Az összeférhetetlenség a szeretet ellenére is jelen van. Vagy szerinted inkább szenvedjen, mert szereti és akkor majd azt nyeri vele, hogy... mit is? Ja igen. Semmi jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!