Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ameddig nem költöztetek össze és az egyik félnek rendszeresen utaznia/közlekednie kellett a másikhoz, nem voltatok "morcosabbak", hogy akár a tikkasztó hőségben, akár a téli fagyban 15-35 percek mennek el heti több alkalommal utazással?
Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 13:14
11/13 anonim válasza:
Nem. Alig vártuk a találkozást:). Az utazást pedig jól, hasznosan is el lehet tölteni. Én pl olvasok, mindig van nálam könyv ha megyek valahová. Meg amúgy is imádok olvasni:). Szerencsére a párom is.
12/13 anonim válasza:
Ez nem utazási iő, semmi. Munkába többet utazik a legtöbb ember. Helyijáraton is. 15 perc buszon, városban 6-8 megálló nálunk. Ami ennyi idő utazással, városon kívül, sima főúton ennyi, az bringálal sem sok. Nálunk se elviselhetetlen hőség, sem extrém fagyok nincsenek.
13/13 anonim válasza:
A párom utazik hozzám kb. 40 percet, én hozzá nem tudok menni, mert van a lakásban olyan háziállat, amire én nagyon allergiás vagyok. Ez így megy 3 hónapja, nem mondta még soha, hogy baja lenne vele :) még max fél évig megy ez, utána terveink szerint összeköltözünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!